Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Tietoa yrityksestä

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 530 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40% hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28,3 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme panostamalla työhyvinvointiin, eläkeyhtiö kun olemme. Meillä on toimivaksi todetut toimintatavat esimiesten koulutuksen, ennaltaehkäisevän toiminnan että kattavan työterveyshuollon osalta. Elo-talon monipuoliset liikuntatilat, kerhot sekä liikunta- ja kulttuuripassi tukevat henkilöstömme jaksamista. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Elo-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Vakuutusala
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Hallinto- ja toimistotyö, Henkilöstöhallinto, IT, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Talous ja rahoitus, Vakuutus
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Henkilöstöhallinta, Liiketalous ja johto, Markkinointi ja myynti, Matematiikka ja tilastotiede, Media ja viestintä, Talous, Tietojenkäsittely, Valtiotieteet ja sosiologia
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Ota yhteyttä: 

Rekrytointi -- 

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma