M-Files Oy

M-Files Oy
Peltokatu 34 C
33100 TAMPERE

Tietoa yrityksestä

M-Files on yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista. M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta auttaa tietotyöntekijöitä löytämään välittömästi oikean tiedon missä tahansa asiayhteydessä, automatisoimaan liiketoimintaprosesseja ja hallitsemaan tietoja tehokkaasti. Tämä antaa yrityksille kilpailuetua ja merkittävän tuoton investoinnille, kun ne voivat tarjota paremman asiakaskokemuksen ja laadukkaampaa työtä pienemmällä riskillä.

Tiedonhallinta, dokumenttienhallinta, laadunhallinta, sopimustenhallinta, asianhallinta, arkistointi, versionhallinta, tiedon jakaminen, liiketoimintaprosessit ja projektit – tätä kaikkea voidaan tehostaa M-Filesin älykkään tiedonhallinnan ratkaisulla.

M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä ja hyödynnettävissä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti ja tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen ja tiedon merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesin tiedonhallinnan ratkaisuja. M-Files on käytössä noin 1200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Fintraffic, Technopolis, R-Kioski ja Valmet. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja Australiassa. Mm. Gartner, Forrester ja Nucleus Research ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon.

Lue lisää: www.m-files.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
IT-palvelut, Ohjelmistot
Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Yrityksen sijainnit

Osoite

Peltokatu 34 C
33100 TAMPERE

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat