Ramboll

Ramboll

Tietoa yrityksestä

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 500 eri alojen ammattilaista 35 eri maassa. Suomessa toimimme 2 500 asiantuntijan voimin 22 paikkakunnalla. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa sekä johdon konsultoinnissa.

Vuosittain olemme mukana noin 15 000 hankkeessa eri puolilla Suomea. Merkittäviä hankkeitamme ovat esimerkiksi: Helsingin keskustakirjasto Oodi, Tampereen kansi ja monitoimiareena, Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2, Raidejokeri, Keski-Suomen keskussairaala Nova, Helsingin Jätkäsaaren ympäristösuunnittelu ja Seinäjoki-Oulu-ratahanke.

Säätiöomisteisessa yrityksessä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Monialaisena suunnittelu- ja konsultointiyrityksenä parannamme yhteiskunnan toimintaa kestävästi sekä Suomessa että maailmalla.

Tutustu asiantuntijapalveluihimme ja referensseihimme täällä https://fi.ramboll.com/

Rakennamme ihmislähtöistä työilmapiiriä. Uskomme, että arjen velvoitteiden ollessa tasapainossa jaksamme työssämme paremmin. Tuemme työntekijöitämme työn, perheen ja yksityiselämän yhteensovittamisessa.

Lue, millaista meillä on olla töissä https://fi.ramboll.com/ura

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tekniikan alan suunnittelupalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Tekniikka, Suunnittelu ja muotoilu, Ympäristö ja vastuullisuus, Konsultointi ja valmennus, Rakentaminen, Teollisuus
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Arkkitehtuuri ja rakennusala, Automaatiotekniikka, Sähkötekniikka, Biologia, Maantieteet, Prosessisuunnittelu, Teollinen suunnittelu, Ympäristöoppi ja maatalous
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma