Ramirent

Ramirent

Tietoa yrityksestä

Saammeko esittäytyä – Ramirent Finland Oy

 

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 600 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

Voit lukea lisää Ramirentista työantajana urasivustollamme.

Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella heitä tarjoamalla aina parhaimman ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia, tapahtumajärjestäjiä sekä yksityisiä kotitalouksia.

Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla. Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista.

Olemme ongelmanratkaisijoita
Aktiivisena ja eteenpäin suuntautuneena yrityksenä tarjoamme aina asiakkaidemme haasteisiin ja tarpeisiin parhaiten sopivat neuvot, tiedot sekä tuote- ja palveluratkaisut.

Historia
Ramirent Finland Oy:n pitkää historiaa voidaan luonnehtia koko Ramirent-konsernin menestystarinan alkutaipaleeksi. Nykyisen Ramirentin liiketoiminta alkoi nimittäin alun perin Suomessa vuonna 1955.

Ramirent Finland Oy on nykyään osa Ramirent Groupia, jolla on toimintaa yhdeksässä Euroopan maassa. Vuodesta 2019 asti olemme kuuluneet ranskalaiseen Loxamiin, maailman neljänneksi suurimpaan konevuokrausalan yritykseen. Tutustu Ramirentin historiaan tarkemmin. 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Kaupan ala ja vähittäiskauppa, Rakentaminen

Osoite

Työpaikan ominaisuudet: 

Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma