Vertics Oy

Vertics Oy
Sokerilinnantie 11c
02600 Espoo

Tietoa yrityksestä

Vertics on softa-asiantuntijoiden työekosysteemi. In-house koodarit, freelancerit, asiakkaat ja kumppanit - Tervetuloa saman pöydän ääreen! 

Olemme 2017 perustettu nuorekas JavaScript-talo. Meidän ohjelmistokehitys ja olemassaolo perustuu vapauteen ja yhteisöön. Vapaus näkyy siinä, että työntekijät saavat tehdä töitä kuten haluavat, missä haluavat ja milloin haluavat, kunhan sovitut asiat tulee tehtyä ja tunnit kirjattua. Voit olla tavanomainen työntekijä, joka tekee töitä officella, kevytyrittäjä, joka tekee vaikka koko vuoden etänä ja lähettää vain laskun perästä, tai voit olla oikeastaan mitä vain näiden väliltä. Suit yourself.

Yhteisöllisyytemme näkyy laajassa kuvassa verkostona, johon kuuluu isoja ja pieniä ohjelmistotaloja, asiakkaita, freelancereita, osa-aikaisia devaajia sekä tietysti omat kehittäjämme. Yhdistämme siis tarpeita ja kehittäjiä, ja kehittäjillä on aina sanansa sanottavana siitä, minkälaiseen hankkeeseen haluaa seuraavaksi hypätä. Sisäisesti yhteisö näkyy parhaiten yhteen hioutuvalla porukalla, joka käy officella ja osallistuu kuukausittaisiin viihde-tapahtumiin, joita järkkäilemme. Jatkopelit ja aktiivinen viestintä hoituu sitten Slackissa ja Discordissa.

Anyway, etsimme ensisijaisesti +3v kokemuksella samanmielisiä huipputyyppejä ydinverkostoon, mutta muutkin ovat tervetulleita laittamaan hakemusta ([email protected]). Laita meille vain kuvaus ydinosaamisestasi ja minkälaiset keissit kiinnostaisivat. Kiitos kiinnostuksesta tältä erää ja toivottavasti kuullaan vielä!

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Internet-palvelut, IT-palvelut, Ohjelmistot, Vuokrauspalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
IT, Ohjelmistokehitys
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Tietojenkäsittely

Ota yhteyttä: 

Timo "Timppa" Moilanen 
Asiakkaiden ja talentin yhdistäminen
050 363 7323
Moro, oon Timppa, kolmen lapsen ja yhden koiran faija. Hoidan Verticsillä meidän asiakas- ja kumppaniyhteyksiä. Rimpauta ihmeessä matalalla kynnyksellä, jos tulee jotain kysymyksiä tai ehdotuksia meidän päätyyn.
Atte Pohjanmaa 
CEO
+358442820291
Morjens, Atte, Verticsin toimari. Tuu meille hommiin! Haetaan ensisijaisesti yli 3v kokemuksen javascript devaajia, mutta ollaan silmät auki myös kovassa huudossa olevien python, java, aws ja go -devaajien varalta.

Yrityksen sijainnit

Osoite

Sokerilinnantie 11c
02600 Espoo

Työpaikan ominaisuudet: 

Ilmaiset välipalat tai juomat
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat