Frontpage image
Frontpage image

 

Näin löydät parhaista sopivimman.

Alma Jobly tekee rekrytoiveistasi totta. Se tavoittaa tehokkaasti. Se ymmärtää yhteensopivien arvojen tärkeyden. Ja tuottaa erinomaisen osuvia tuloksia. Eikä ihme, sillä Alma Joblyn ytimessä rokkaa alan tuorein teknologia, toimivat täsmäratkaisut, Alman luotetut laatumediat sekä syvä toimialaosaaminen.

Valitse sopiva ilmoitus

 

Frontpage image
Frontpage image

Jobly Adapt

Uusi älykäs ja mukautuva työkalu työpaikkojen markkinointiin

Tervetuloa Adaptin maailmaan – Adapt on maaliskuussa lanseerattu uusi, tuloksellinen ilmoitustuote, joka on suunniteltu mukautumaan sinulle sopivimpien työnhakijoiden löytämiseen. Lupaamme vähintään 400 lukukertaa ilmoituksellesi, mutta ensimmäiset tulokset ovat olleet jopa 100 % parempia.

Osta Jobly Adapt 450 EURLue lisää

Löydät Adaptin käyttöehdot ja ominaisuudet Lue lisää -painikkeen takaa tai täältä.

Valitse rekrytointiisi sopiva työpaikkailmoitus

Joblyn tuore tuoteperhe toimii jopa 30-100 % entisiä tuotteita tehokkaammin.

 

 

Attract++

Vaikeisiin rekrytointeihin. 

Aito tehopakkaus. Väkevät mediapanostukset ja tepsivät teknologiat tuovat jopa 100 % aiempaa paremmat tulokset*. Julkaisuaika 1-60 vrk.

Hinta: 1500 €
(10 krediittiä ) 

Suosituin

Attract+

Haastaviin rekrytointeihin.  

Todellinen ratkaisun avain rekrytointihaasteisiin. Toimii jopa 55 % tehokkaammin kuin aiempi tuotteemme*. Julkaisuaika 1-60 vrk.

Hinta: 1350 €
(9 krediittiä )

Attract

Tyypillisimpiin rekrytointitarpeisiin. 

Hintaluokassaan ylivoimainen työkalu rekrytointimarkkinointiin. Tuottaa jopa 30 % aiempaa paremmat tulokset*. Julkaisuaika 1-60 vrk.

Hinta: 900 €
(6 krediittiä)

Reach

Tavoita aktiiviset työnhakijat. 

Perusmuotoinen työpaikkailmoitus (1-60 vrk), jolla tavoitat aktiivisia työnhakijoita kustannustehokkaasti ja helposti Joblyn sivuilla.

Hinta: 600 €
(4 krediittiä)

 

Yhden krediitin arvo on 150 € + voimassa oleva ALV. Ostetut krediitit ovat käytettävissä 12 kk.

*Vertailu toteutettu aikaisempiin tuotteisiin Monster Premium ja Monster Smart kesän ja syksyn 2022 aikana.

Joblyn työpaikkailmoituksen julkaisuaika on julkaisuhetkestä maksimissaan 60 vuorokautta. Työpaikkailmoitus voi sisältää vain yhden tehtävänimikkeen ja -kuvauksen. Asiakas vastaa ilmoituksen poistamisesta, mikäli se tapahtuu ennen kuin 60 vuorokautta on täynnä, jolloin ilmoitus poistuu automaattisesti. Jos asiakas haluaa jatkaa julkaisuvaiheessa määriteltyä hakuaikaa 60 vuorokauden puitteissa, tulee hakuajan jatko tehdä ennen ilmoituksen poistumista sivustolta. Poistuneen ilmoituksen uudelleen julkaisu on maksullinen.
Jobly varaa oikeuden poistaa sivustolta ilmoituksen, jonka viimeinen hakupäivä tekstissä on määritelty menneisyyteen. Työpaikkailmoituksen tulee noudattaa lakeja, muita viranomaissäädöksiä ja olla hyvän tavan mukainen. Lue lisää käyttöehdoistamme https://www.jobly.fi/kayttoehdot
Työpaikkailmoitukset Joblyssa keräävät lukukertoja keskimäärin: Attract++ yli 1000, Attract+ 900, Attract 500, Reach 100.

Miten Attract toimii?

Jobly Attract on tuore dataohjattu rekrytointimarkkinoinnin ratkaisu, jolla sitoutat aktiiviset ja aktivoit passiiviset työnhakijat. Joblyn, Alma Median ja muiden alustojen rekrytointidataa hyödyntämällä tavoitamme osaajat uniikilla tavalla.

Pitkän kehitystyön tuloksena pystymme tarjoamaan jopa 100 % entisiä tuotteitamme parempia tuloksia. Attractin teho piilee reseptissä, joka yhdistelee datavetoista, kohdistettua ja tehokasta mainontaa Alman medioissa (viikkotavoittavuus 89% suomalaisista), Googlessa ja somessa.

Valitse sopiva taso - tarjolla on työkalut tyypillisimpiin, haastaviin ja vaikeisiin rekrytointeihin.

Miltä Attract näyttää?

Attract tarjoaa kolme eri ratkaisua tyypillisiin, haastaviin ja vaikeimpiin rekrytointeihin. Valitun tason mukaan mainoskanavien valikoima, kohdennukset ja mediapanostukset kasvavat - niin myös tavoitetut työnhakijat.

Attract sisältää:
1) Kohdennettua displaykampanjointia sekä Googlessa että Alman medioiden verkkosivuilla
2) Työpaikkailmoituksen kohdennettua uudelleenmarkkinointia (RTB House)

Attract+ ja ++ sisältää lisäksi:
3) Paikan Alman medioiden etusivujen työpaikkalistauksissa
4) Kohdennettua kampanjointia sosiaalisessa mediassa

JOBLY INSPIRE

Onnistu kriittisissä rekrytoinneissa.

Jobly Inspire -rekrytointikampanja takaa tulokset. Joblyn asiantuntijat rakentavat kahden viikon kampanjan puolestasi. Asiantuntijamme optimoivat ja kohdentavat kampanjaa koko sen keston ajan, mikä takaa tasosta riippuen 2000-4500+ ilmoituksen lukukertaa.

Lue lisää

Heräsikö kysyttävää?

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota meihin yhteyttä