Frontpage image
Frontpage image

Jobly Inspire

Tavoita ja luo vetovoimaa kysyttyjen osaajien keskuudessa kokonaisvaltaisella palvelulla, jossa Alma Joblyn asiantuntijat varmistavat sinulle onnistuneen rekrytoinnin laadukkailla mediaratkaisuilla sekä puhuttelevilla kampanjoilla ja sisällöillä. Jobly Inspire tuottaa valitusta tasosta riippuen keskimäärin 2200-6000 ilmoituksen lukukertaa.

Kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelu.

Joblyn ammattilaiset rakentavat rekrytointikampanjat puolestasi ja kampanjoita optimoidaan koko niiden keston ajan. Panostusta voit säädellä kolmen eri vaihtoehdon avulla: Inspire++, Inspire+ ja Inspire.

 

Inspire++
Vähintään 6000 lukukertaa

Suurimmalla mediabudjetilla, LinkedInillä sekä aktiivisia ja passivisia työnhakijoita tavoittavalla kohdennetulla bannerikampanjalla ilmoituksesi todella huomataan!
HINTA 4500 € + alv 24% 
(15 krediittiä)

Inspire+
Vähintään 3300 lukukertaa

Suurella mediabudjetilla ja asiantuntijamedia-LinkedInin avulla tavoitat suuren määrän työnhakijoita.
27.-28.5. HINTA 2000 € + alv 24%
(9 krediittiä)
Hinta normaalisti 2500 €

Inspire
Vähintään 2200 lukukertaa

Laaja näkyvyys, etenkin Alma median vahvoissa kotimaisissa medioissa.
HINTA 1700 € + alv 24 %
(6 krediittiä)

 

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme räätälöivät juuri teille sopivan kampanjan.

Ota yhteyttä

Jobly-inspire kampanjan työpaikkailmoitus voi sisältää vain yhden tehtävänimikkeen ja -kuvauksen. Jobly vastaa kampanjoiden rakentamisesta ja trafikoinnista. Kampanjoita optimoidaan koko niiden keston ajan. Kampanjan minimikesto on 14 vuorokautta. Kampanja käynnistetään kahden arkipäivän sisällä tarvittavien materiaalien vastaanottamisesta. Mainoksissa käytetään ensisijaisesti asiakkaan toimittamaa kuvaa. Hakuajan muutos voi vaikuttaa luvattuihin lukukertoihin, mikäli kampanja-aika lyhenee alkuperäisestä.
Varaamme oikeuden optimoida ja valikoida käytettävät mainosmediat. Käytetyt mediat raportoidaan kampanjan päätyttyä. Esimerkiksi Facebookin käyttöehdot rajoittavat poliittisten ja yhteiskunnallisiin asiakysymyksiin vaikuttavien työpaikkojen markkinointia. Näissä tapauksissa sosiaalisen median markkinointi korvataan muilla medioilla.
Jobly Inspire-tuotteen tasosta riippuen lupaamme 2200+ - 6000+ lukukertaa. Mikäli luvattua tulosta ei ole saavutettu kampanjan loppuun mennessä (minimikesto 14 vrk), jatkamme ilmoituksen voimassaoloa veloituksetta enintään 60 vrk ja varmistamme mainonnan keinoin, että luvattu tulos saavutetaan.

"Olemme saaneet selvästi enemmän hakemuksia"

"Saamme Nordnetiin rekrytoitua hyvin osa-aikaisia ja opiskelijoita aloitteleviin positioihin oman vahvan median kautta, sillä Nordnet on kaupallisen alan opiskelijoiden #8 ihanteellisin työnantaja (Universum Awards 2023). Mutta varsinkin haastavimmissa ammattilais-rekrytoinneissa olemme hyödyntäneet Nordnetin omien kanavien lisäksi Joblyn Inspire+-kampanjaa.

Huomasimme ensimmäisen kerran Inspire+-pakettia hyödyntäessämme, että hakemuksia tuli huomattavasti enemmän verrattuna aikaisempiin toimenpiteisiin. Seuraavissa rekrytoinneissa päätimme hyvien kokemusten pohjalta jatkaa Inspire+:n käyttämistä ja niissä jatkui sama menestys. Olemme saaneet selvästi enemmän hakemuksia ja suuri osa niistä on ollut laadukkaita. Jokaiseen rekrytointiin on löytynyt Joblyn tukemana sopiva tyyppi.

Jobly on reagoinut rekrytointeihin ja tarpeisiimme nopeasti. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Yhteyshenkilö on ollut joustava ja tarjonnut meille sopivia vaihtoehtoja. Aiomme jatkaa yhteistyötä, kun rekrytointitarpeita herää."

Soile Ruuskanen
Head of Marketing and Online Sales Finland, Nordnet