Työnantajille

Työnantajille

Joblyn tuottama brändikampanja Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle tavoitti lääkärit.
Kevät on opettajarekrytointien aikaa. Silloin hakijoita on paljon liikkeellä ja paikkoja eniten auki. Opettajien rekrytointiin liittyy muutamia erityispiirteitä, jotka on hyvä ottaa huomioon.
Uuden työntekijän rekrytointi vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen ja kehitykseen. Ota nämä asiat huomioon, kun käynnistät rekrytointia.
Kesätyöntekijän rekrytointi on ajankohtaista monessa yrityksessä. Kesätyöntekijän palkkaamisessa on hyvä ottaa nämä asiat huomioon.
Parhaat EB-teot ja ammattilaiset palkitaan Magnet Awardsissa. Ilmoittautuminen huhtikuussa järjestettävään tapahtumaan on nyt auki.
Työpaikkoja selattiin ja haettiin tammikuussa viime vuotta vilkkaammin. Ruuhka vaaliuurnilla ei hidastanut työnhakua viime sunnuntaina, selviää työnhakupalvelu Joblyn datasta.
Jobly on Suomen ensimmäinen työnhakupalvelu, joka takaa sovitut lukukerrat työpaikkailmoituksiin. Lukukertatakuu on osa rekrytointimarkkinoinnissa tapahtuvaa kehitystä.
24. huhtikuuta 2024 järjestettävässä kilpailussa palkitaan vuoden 2023 merkittävimpiä tekoja ja EB-ammattilaisia.
Microsoftin henkilöstöjohtaja Tiina Rolig kertoo rekrytointikäytännöistä, jotka edistävät monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta.
Työnantajabrändäyksen asiantuntija Miikka Huhta jakoi oppejaan monimuotoisuuden tärkeydestä ja sen toteuttamisesta Joblyn aamiaistilaisuudessa.

Pages