Työnantajille

Työnantajille

Työnantaja, kiinnitä näihin asioihin huomiota, kun aloitat rekrytoinnin.
Magnet Awards -tapahtumassa palkittiin employer branding -alan parhaimpia tekoja ja ammattilaisia sekä kuultiin inspiroivia puheenvuoroja.
"Kuukauden aikana tuli hyvää näkyvyyttä ja hyviä hakemuksia. Siitä voi päätellä, että kampanja sujui niin kuin pitikin", kertoo rekrytoinnin tiiminvetäjä Roosa Laitila.
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY tavoitti suomalaisia työikäisiä ihmisiä laajalla ja monikanavaisella brändikampanjalla.
Joblyn tuottama brändikampanja Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle tavoitti lääkärit.
Kevät on opettajarekrytointien aikaa. Silloin hakijoita on paljon liikkeellä ja paikkoja eniten auki. Opettajien rekrytointiin liittyy muutamia erityispiirteitä, jotka on hyvä ottaa huomioon.
Uuden työntekijän rekrytointi vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen ja kehitykseen. Ota nämä asiat huomioon, kun käynnistät rekrytointia.
Kesätyöntekijän rekrytointi on ajankohtaista monessa yrityksessä. Kesätyöntekijän palkkaamisessa on hyvä ottaa nämä asiat huomioon.
Parhaat EB-teot ja ammattilaiset palkitaan Magnet Awardsissa. Ilmoittautuminen huhtikuussa järjestettävään tapahtumaan on nyt auki.
Työpaikkoja selattiin ja haettiin tammikuussa viime vuotta vilkkaammin. Ruuhka vaaliuurnilla ei hidastanut työnhakua viime sunnuntaina, selviää työnhakupalvelu Joblyn datasta.

Pages