Työnantajille

Työnantajille

Työnantajabrändäyksen menestys piilee tarkassa suunnittelussa ja toimivissa sisällöissä.
Lasten ja nuorten säätiö, Jobly ja Alma Media kehittävät yhdessä uutta elokuussa lanseerattavaa palvelua, joka kokoa TET-paikat yhteen.
Talouden epävarmuus vaikuttaa siihen, että yritysten tulee tehdä entistä vakuuttavampaa rekrytointiviestintää, jotta ihmiset ovat valmiita liikahtamaan, sanoo Joblyn maajohtaja Mika Kiiskinen.
Työnhakijat arvostavat yhä enemmän yritysten vaikuttavuutta ja vastuullisuutta, mikä tekee niistä keskeisen vetovoimatekijän rekrymarkkinoilla.
Työnantajabrändiin tulee suhtautua yhtä kunnianhimoisesti kuin asiakkaille viestittävään brändiin, kertoi Anu Ubaud Joblyn Vastuullisuus, vaikuttavuus ja työnantajabrändi -aamiaistilaisuudessa.
Työnhakijoita kiinnostaa läpinäkyvyys, vastuullisuus, hyvinvointi, työn merkityksellisyys – se, miten oma työ ja työpaikka vaikuttaa maailmaan, sanoo Joblyn Employer Branding -asiantuntija Kirsi Pihka
Puhdistuspalveluita tarjoava Delete onnistui kasvattamaan rekrytointitehoaan panostamalla työnantajabrändiin (Employer Branding, työnantajamielikuva) sisältömarkkinoinnin avulla.
Jobly on uusi työnhakupalvelu. Aiemmin tunsit meidät nimellä Monster.fi.
Avoimia työpaikkoja on tarjolla reilusti enemmän kuin viime vuonna. Työnhakupalvelu Monsterin kävijäliikenne on kasvanut räjähdysmäisesti kesälomakauden päätyttyä.

Pages