Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluneuvoja, Nettimökki

Alma Mediaan kuuluva Nettimökki hakee Palveluneuvojaa

Nettimökki on Suomen johtava vuokramökkipalvelu jo vuodesta 2004. Palvelussamme on yksityisten omistajien mökkikohteita jo 3500 ja viikottain jopa 100 000 kävijää etsii sopivaa kohdetta lomallensa. Energisessä ja hyvän yhteishengen omaavassa Nettimökki-tiimissämme on nyt avoinna palveluneuvojan paikka vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelutehtävien pariin.

Palveluneuvojan rooli on monipuolinen ja tehtäviin kuuluu mm.
- Asiakaspalvelua eri kanavissa (puhelin, sähköposti)
- Vuokralleantajien ohjaus ja neuvonta palvelun käytössä puhelimitse ja sähköpostitse
- Palvelun sisällön laadun valvonta ilmoitusten ja arvostelujen moderoinnin muodossa
- Vuokralleantajien ja vuokralleottajien tuki ongelmatilanteissa
- Teknisten ongelmien eskaloiminen tekniselle tuelle
- Asiakastarpeiden kommunikointi eteenpäin tuotekehitykselle
- Taloushallinnon avustavat työt

Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin. Tässä tehtävässä olet mukana rakentamassa ja vaikuttamassa meidän ensisijaisen tärkeänä pitämäämme asiakaskokemukseen.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa
- aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai asiakastukityöstä
- kaupallisen tai teknisen alan koulutustausta (esim. AMK) ja tahto kehittää jatkuvasti osaamistasi
- hyvä paineensietokyky, joustavuus ja halu asiakkaan ilahduttamiseen
- hyvä kommunikaatio- ja vuorovaikutuskyky suomen- ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
- ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen ote asiakastyöhön itsenäisesti ja osana tiimiä
- kyky omaksua järjestelmiä ja käyttää niitä päivittäisessä työssä

Löytyykö sinulta aiempia näyttöjä menestyksekkäästä asiakastyöstä ja ongelmanratkaisu on intohimosi? Mikäli myös yhdessä onnistuminen ja tekemisen meininki kuvaavat luonnettasi, olet etsimämme henkilö! Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, yhtiön henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Meillä on rento meininki, modernit työkalut sekä osaavat ja asiantuntevat kollegat. Työtä tehdään hybridinä eli viihtyisässä toimistossamme Helsingin ydinkeskustassa ja etänä.

Kiinnostuitko? Innostuitko? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja täytä hakemus viimeistään 29.1.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Linda Tverin puhelimitse 010 665 5880 24.1.2023 15.30-16.00 sekä 27.1.2023 12.00-13.00 välisenä aikana.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Iltalehti, Etuovi.com, Nettiauto ja Nettimökki. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista. 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvoja, Nettimökki

Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti