Alma Media

Alma Media

Tietoa yrityksestä

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Suomessa Jobly, Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut ammattilaisille ja yrityksille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä.

Alma Median vaikutus ympäröivään yhteiskuntaan on vahvasti positiviinen

Upright-vaikuttavuusdataan perustuva Alma Median nettovaikuttavuusindeksi on +69 %. Positiiviset vaikutukset syntyvät ennen kaikkea näistä tekijöistä:

Tiedon luominen ja jakaminen
Uutissisältömme esimerkiksi Iltalehdessä, Kauppalehdessä ja Talouselämässä selittävät ilmiöitä sekä auttavat lukijoitamme muodostamaan omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Samalla puolustamme sananvapautta ja moniarvoista julkista keskustelua, jossa eri äänet pääsevät kuuluviin.

Työpaikat
Alma Mediaan kuuluu useita työnhakuportaaleja eri puolella Eurooppaa. Rekrytointipalveluidemme avulla autamme työnhakijoita löytämään itselleen sopivimman ja merkityksellisimmän työn. Samalla autamme yrityksiä löytämään heille sopivimmat työntekijät.

Merkityksellisyys ja elämykset
Inspiroimme ihmisen luontaista uteliaisuutta ja autamme elämän tärkeimmissä valinnoissa kuten auton, työpaikan tai asunnon vaihtamisessa. Digitaalisten markkinapaikkojemme, kuten etuovi.com ja nettiauto.com avulla voit myydä ja ostaa sekä etsiä ja löytää – tai vaikkapa vain unelmoida.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asiakaspalvelu, IT, Myynti, Kustannustoiminta, Ohjelmistokehitys
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Työmatkaetu
Yritysvastuuohjelma