Skip to main content

Asentaja, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, 3 paikkaa

Haemme nyt kolmea asentajaa pelastuslaitoksen korjaamolle vakinaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit olla myös vastavalmistunut. Kahden asentajan tehtävänkuva painottuu kaluston kunnossapitoon ja yhden asentajan materiaalilogistiikan tehtäviin.

Vastuullasi on huolehtia ajoneuvokaluston kunnossapidosta, ennakkohuoltotöistä ja vikakorjauksista, irtokaluston huollosta ja vikakorjauksista sekä materiaalilogistiikan tehtävistä. Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Palomiehentie 1, 02750 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min / viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään BC-ajokorttia. Hakijalla tulee olla voimassa oleva B-luokan ajo-oikeus. C-luokan ajo-oikeuden (kuorma-autokortti) puuttuessa, tulee se suorittaa koeajan loppuun mennessä.

Tehtävässä edellytetään myös suostumusta turvallisuuselvityslain (726/2014) mukaisen turvallisuusselvityksen tekemiselle. Lisäksi tehtävään valitulle voidaan tehdä huumausainetesti yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti.

Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä yhteistyö- ja paineensietokykyä. Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Olet halukas kehittämään ammattitaitoasi. Turvallisesti työskenteleminen on sinulle tärkeää.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta huoltoihin, korjauksiin ja kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä mahdollista pelastuslaitoksen käytössä olevan kaluston tuntemusta. Lisäksi arvostamme ajoneuvoasentajan koulutusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-02-32-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa kalustomestari Arttu Tolvanen, puh. 040 6365 776.
Työpaikan osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2360,00 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-02-32-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 96d3ef04-cbc7-48ed-a967-1ec81494ed09

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti