Skip to main content

Asiakaspalvelutyöntekijä, Valoo

Valoo on nopeasti kasvava valokuituyhtiö. Missiomme on tuoda valokuitu saataville jokaiseen suomalaiseen kotiin valtakunnallisesti. Tahdomme kasvaa lähivuosina Suomen suurimmaksi valokuituoperaattoriksi. Etsimme nyt asiakaspalvelijoita kasvavaan tiimiimme Seinäjoelle.

Mitä työpäivääsi kuuluu

Asiakaspalvelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktoiminen informatiivisella otteella, asiakaspalvelun kasvoina toimiminen eri yhteydenpitokanavissa. Sinulla on siis tärkeä rooli Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Työpäiväsi sijoittuu arkisin 08-18 ja lauantaisin 10–16 väliselle ajalle.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme henkilö palvelee asiakkaita rennolla ja positiivisella otteella tavoitteenaan mieleenpainuva asiakaskokemus. Suhtaudut asiakaspalveluun tavoitteellisesti mutta kuitenkin asiakasta kuunnellen. Tärkeää on, että omaat hyvän tilannetajun, koska asiakaskohtaamiset ovat meille tärkeitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä ihmistuntemus- ja sosiaalisia taitoja. Sinusta huokuu iloinen asenteesi ja aito kiinnostus asiakasta kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan kasvavan yrityksen kyytiin ja rempseän reippaaseen työporukkaan. Valoolla työ on joustavaa ja yrityksessä on yhdessä tekemisen meininki. Täysi ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan koulutamme sinut omien vahvuuksiesi mukaan. Työskentelet uusissa raikkaissa toimitiloissa inspiroivassa työympäristössä Seinäjoen keskustassa. Asiakaspalvelijan peruskuukausipalkka on 1966,50€, jonka lisäksi tehtävässä käytetään kannustavaa bonusjärjestelmää. Työllistyt Baronan kirjoille ensimmäiseksi vuodeksi ja sinulla on käytössäsi Baronan työterveyspalvelut sekä lounasetu.

Haethan mukaan nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 03.12.2023 21:59 mennessä.

Adola Oy

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija, joka tuo vihdoin laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoolla on tarjota jotain kaikille: asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden, ja työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelutyöntekijä, Valoo

Adola Oy
Seinäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Äänekosken Energia Oy
Äänekoski
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti