Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiantuntija (hallinto)


Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Yhteiset palvelutVantaan kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.03.2023 - 31.12.2025


Haemme Vantaan kaupungin kaupunkiympäristön toimialalle hallinnollisiin tehtäviin asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2023 – 31.12.2025 tai sopimuksen mukaan.

Asiantuntijana tuet toimialan johtoa ja muita asiantuntijoita päätöksenteon valmistelussa lainsäädännön ja kaupungin hallintosäännön mukaisesti. Työhösi kuuluu myös itsenäistä päätösvalmistelua ja selvitysten laadintaa. Tehtäväsi on erityisesti organisoida keskustojen kehittämisohjelmien alueellisten seurantaryhmien kokouksia sekä toimia kokousten sihteerinä. Vantaan kaupungin strategian ja valtuustosopimuksen mukaisesti Vantaalle on perustettu alueellisia seurantaryhmiä seuraamaan ja tukemaan keskustojen kehittämisohjelmien valmistelua ja toimeenpanoa.

Asiantuntijan tehtävään kuuluu myös hallinnon ja päätöksenteon prosessien systemaattinen kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Opastat toimialan valmistelijoita sekä kehität ja koordinoit luottamushenkilötoimintaa. Koko toimialaa koskevat hallinnolliset vastuut ja hankkeet jakautuvat sinun ja toimialan muiden hallinnollisten asiantuntijoiden välillä kiinnostuksen ja osaamisalueiden mukaan. Sinun tehtävässäsi painopisteenä on erityisesti toimialan projektijohtajien työn tukeminen keskustojen kehittämisohjelmien alueellisten seurantaryhmiin liittyvässä työssä.

Asiantuntijalta odotamme kunta- ja hallintolain tuntemusta sekä ymmärrystä kunnallisesta päätöksenteosta. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja analyyttinen ajattelu ovat vahvuuksiasi sujuvan tekstin tuottamisen rinnalla. Työskenneltäessä useiden eri alan asiantuntijoiden kanssa toivomme sinulta organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta. Tehtävässä edellytetään säännöllistä osallistumista iltakokouksiin noin kerran kuukaudessa.

Vantaan kaupunkiorganisaatiossa kuulut kaupunkiympäristön toimialan talous- ja hallintopalveluiden laki- ja valmistelupalveluiden tiimiin. Toimialan oikeudellisten palveluiden lisäksi laki- ja valmistelupalvelut vastaa asioiden valmistelun ja päätöksenteon tuesta toimialalla, toimielinten kokousjärjestelyistä, muista hallinnollisista valmistelutehtävistä sekä hallinnollisten prosessien kehittämisestä. Toimialalla työskentelee noin 650 eri alojen ammattilaista. Luomme edellytyksiä sujuvalle ja kestävälle kaupungille, jossa on hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, alansa asiantuntijoista koostuvan työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen näköalapaikan metropolialueen suunnitteluun ja rakentamiseen. Vantaan sijainti valtakunnallisesti merkittävien väylien keskellä, kehittyvä raideliikenne ja maan ainoa kansainvälisen tason lentoasema tekevät Vantaasta ainutlaatuisen.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. hallintotieteiden tai valtiotieteiden maisterin tutkinto. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen maankäyttöön liittyvistä tehtävistä tai kiinnostuksen toimialaa kohtaan.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Lakimies, laki- ja valmistelupalveluiden esimies

Oksanen Hannes

0503045487

[email protected]


Tavoitettavissa klo 8 - 16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 08.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija (hallinto)

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti