Skip to main content

Asiointipalvelujen päällikkö

Tule mukaan johtamaan Suomen parhaita tukipalveluita. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Tukipalvelut on palvelukeskus jossa teemme töitä niin hyvinvointialueen sisäisissä prosesseissa kuin asukasrajapinnassa. Vastaamme hyvinvointialueen henkilökuljetuksista, materiaalilogistiikasta, turvallisuus-, ateria-, ja puhtauspalveluista, kliinisistä tukipalveluista, tilaamisen digitalisoinnista ja asiointipalveluista.

Asiointipalvelujen päällikkö johtaa Tukipalveluissa Asiointipalvelujen vastuuyksikköä. Yksikkö vastaa mm. hyvinvointialueen keskitetystä ensivaiheen asiakaspalvelusta, asiakaskokemuksen raportoinnista ja mittaamisen kehittämisestä, erilaisten palvelukanavien kehittämisestä ja edistämisestä sekä tulkkauspalveluista. Yksikön vetäjänä olet ydinroolissa näiden asioiden edistämisessä hyvinvointialueella.

Olet Tukipalvelujen johtoryhmän jäsen, ja sitä kautta tärkeässä roolissa kun luomme tulevaisuuden tukipalveluita. Hyvinvointialueen palvelualueet, digipalvelut ja toimittajat ovat tärkeä kumppanisi.

Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten laita hakemus tulemaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Tukipalvelut / Asiointipalvelut, Kamreerintie 2 02770 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta vaativista asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämisen tehtävistä.

Arvostamme: Laajaa esihenkilökokemusta ja monipuolista johtamisen ja kehittämisen työkokemusta asiakaspalveluissa ja / tai palvelukeskustyyppisissä toiminnoissa. Ihannetapauksessa omaat kokemusta niin julkisen kuin yksityisen sektorin tehtävistä, mutta kokemus molemmista ei ole tehtävän edellytys. Hallitset projekti-, ja verkostomaisen työskentelyn ja pystyt johtamaan ja edistämään montaa asiaa samaan aikaan. Olet eteenpäin katsova, avoin ja ratkaisuhakuinen. Asiakas on sydämen asiasi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-99-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa tukipalvelujohtaja Pasi Ojaniemi, [email protected] / puh. 050-385 9086 (jätä soittopyyntö).
Työpaikan osoite: Kamreerintie 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: Teht.koht: 5416 €/kk (+ työkokemuslisä)
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-99-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6f176493-1880-4ded-9feb-176b16186e06

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti