Skip to main content

B2B/B2C ajanvaraaja/ratkaisumyyjä, kesätyö

Vakituisten työntekijöidemme kesälomakausi käynnistyy pian, joten palkkaamme joukkoomme 3 myynti- ja asiakaspalveluhenkistä ajanvaraajaa.

Olemme Vastuullinen Työnantaja- sertifioitu yritys ja noudatamme näitä periaatteita päivittäisessä toiminnassamme. Teemme paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa ja toimistomme sijaitsee keskustassa, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Tehtävänäsi on varata maksuttomia (etä)tapaamisia kuluttaja-asiakkaille sekä yritysten päättäjien kanssa päämiehiemme edustajille sekä asiakaskäyntejä erilaisiin kohteisiin. Teemme buukkausta mm. operaattoripalveluiden yritykselle, erilaisille kalustepuolen toimijoille, teollisuusalan yrityksille sekä monenlaisille muille. Buukkaaja on myynnin mahdollistaja, joten tehtävässä on tärkeää osata keskustella mielenkiintoa herättävällä tavalla. Aluksi työ aloitetaan koulutusjaksolla kuluttajapuolen asiakkaiden kanssa, jonka jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä yrityspuolelle sekä päästä hoitamaan jopa omien asiakkaiden myyntiä sekä hoitaa yhteydenpito heidän kanssaan jatkossakin.

Aiempi kokemus puhelintyöstä, asiakaspalvelusta tai myyntityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme työhön huolellisesti ja valmennus meillä on jatkuvaa. Arvostamme suuresti positiivista elämänkatsomusta ja herkässä olevaa hymyä, sillä työpaikan hyvä henki on meille todella tärkeä asia. Tehtävä edellyttää sujuvia it-taitoja ja uuden omaksumista nopeasti sekä täysi-ikäisyyttä.

Teemme myös kumppanuusmyyntiä urheiluseuroille ja avustamme paikallisia yrityksiä kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. Lisäksi teemme finanssialan asiakaspalvelua suurelle pohjoismaiselle konsernille sekä arvostettua Veronmaksajain keskusliiton jäsenhankintaa. Sinulla on mahdollisuus siis tehdä muitakin työtehtäviä. Jokainen työ hoidetaan raudanlujalla asenteella ja varmistamme, että sinulla on tarvittavat taidot onnistuaksesi edustamaan mitä tahansa yhteistyökumppaniamme.

Palkkaus on motivoiva ja koostuu 1000€ takuupalkasta sekä erittäin hyvin palkkioiduista tulososuuksista ja bonuksista. Keskimäärin ensimmäisinä kuukausina ansiotaso asettuu 2000-2500 euron tasolle ja parhaimmillaan 3000-4500 euron tasolle. Meillä on myös koko ajan käynnissä erilaisia kannustimia ja kilpailuja, mm. ulkomaanmatkoja, kotimaan virkistysreissuja, Smartumeita sekä lahjakortteja.

Hakemuksen voi laittaa nettisivuiltamme ja kerromme mielellämme sinulle lisää työstä ja työskentelystä meillä.

Lue meistä lisää kotisivultamme www.mjdynastia.fi ja jätä yhteydenottopyyntösi. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse [email protected] ja viestitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi/rekry

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Yhteystiedot: Janiina Kekkonen 044-5264462 ma-pe 10:00-15:00
[email protected]
Työpaikan osoite: Asemakatu 11 b 3 krs., 40100 Jyväskylä
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 19.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/1c59db1e-0...
Ilmoitus jätetty: 04.04.2024 15:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1c59db1e-0d54-4c14-b4b7-c803b7d23dfb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

B2B/B2C ajanvaraaja/ratkaisumyyjä, kesätyö

M&J Dynastia Oy
Jyväskylä
Kesätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti