Skip to main content

B2B Myyjä Valokuitunen Oy:lle

B2B Myyjä

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista ja kunnianhimoista B2B-myyjää Rovaniemen alueelle.

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa!

 

B2B Myyjänä tärkein tehtäväsi on myydä valokuituratkaisuja potentiaalisille, valokuidusta kiinnostuneille taloyhtiöasiakkaille. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu taloyhtiöiden edustajien kontaktointi, tapaaminen ja asiakassuhteiden ylläpito. Pääset luomaan pidempiaikaisia asiakassuhteita ja luomaan mahtavia asiakaskokemuksia. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5h/vko, painottuen arkisin iltapäiviin ja iltoihin.

 

Tehtävässä

  • Kerrytät osaamista ja kokemusta myyntityössä: myynti tapahtuu kasvotusten asiakkaiden kotiovilla ja taloyhtiöiden kokouksissa
  • Työssä saat kokemusta taloyhtiöille tarjottavien digiratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista monikanavaisesti
  • Sinulla on vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuus kehittyä myyntityössä
  • Saat työkavereiksesi Valokuituisen ammattitaitoiset ja huiput kollegat
  • Pohjapalkkasi on 13,5 €/h, tämän lisäksi käytössä provisiomalli. Tavoiteansiosi tulee olemaan noin 3500€-4500€/kk
  • Saat kattavan koulutuksen ja opit tärkeitä taitoja työtehtävääsi ajatellen
  • Tarvitset auton ja B-ajokortin, kilometrikorvaukset ja päivärahat maksetaan

 

Arvostamme hakijassa kunnianhimoista ja tavoitteellista asennetta, rohkeutta esitellä tuotetta suuremmillekin ihmisryhmille, esimerkiksi taloyhtiön kokouksissa. Tehtävä vaatii järjestelmällistä, aktiivista ja itsenäistä työotetta ja päivittäiseen tekemiseen saa tiimin välittömän tuen. Tehtävässä on kattava perehdytys, koulutuspäivät järjestetään erikseen ennen työn aloittamista. Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi ja suomen kielen taito on pakollinen. Toivomme hakijalta halua kehittyä myyjänä sekä oppia uutta!

 

Valokuitusen työntekijä kuvailee yritystä näin: ”Työskentely Valokuituisella on erittäin monipuolista ja omia vahvuuksia pääsee käyttämään. Ilmapiiri työyhteisössä on aina rento ja innostava.”

Kuulostaako tämä juuri sellaiselta työpaikalta, jota olet etsinyt? Jätä hakemus mahdollisimman pian.

 

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Työsopimus solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haethan tehtävää pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin 8-16)

Mika Hyväri
Yrittäjä, Eezy Lappi
0505335217 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

B2B Myyjä Valokuitunen Oy:lle

Eezy Henkilöstöpalvelut
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjois-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Seinäjoki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti