Skip to main content

Bioanalyytikko, Helsinki Kaari

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Bioanalyytikkoa Helsinkiin Kaaren toimipisteeseen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ bioanalyytikkona Terveystalo Kaaressa pitää sisällään?

Terveystalon bioanalyytikot ovat kliinisen laboratoriotyön ammattilaisia. Näytteenottotyön lisäksi monipuolinen tehtävä sisältää lisäksi päivystysanalytiikkaa ja kliinisen fysiologian tutkimuksia. Pääset tekemään töitä erilaisten asiakkaiden kanssa ja erinomainen asiakaspalvelu onkin meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työ on kaksivuorotyötä ja olemme arkisin avoinna toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti klo 7.30-20. Tällä hetkellä laboratorio on viikonloppuisin suljettu.

Terveystalo Kaari sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Kannelmäessä ja meillä on myös henkilökunnalle maksuttomat parkkipaikat.

On ihanaa, että saan tehtävässäni olla hoitotyössä mukana asiakasta lähellä ja ratkoa monenlaisia ongelmia. Teknisempi puoli ja erilaisilla laitteilla tehtävä työ tasapainottaa kokonaisuutta. Jatkuvan työkierron ansiosta meillä pääsee harjoittamaan bioanalyytikon ammattia todella monella eri sektorilla, mikä ei ole alallamme itsestäänselvyys, kertoo bioanalyytikko Tuulikki Malo Oulun Terveystalosta.

Lue lisää bioanalyytikon työstä Terveystalossa tai tutustu kollegan työhön täältä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävään valittavalta edellytämme bioanalyytikon/laboratoriohoitajan tutkintoa. Voit myös olla loppuvaiheen bioanalyytikko-opiskelija.

Toivomme sinulta myös itsenäistä työotetta, iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kliinisen fysiologian tutkimuksiin. Osaaminen ei ole välttämätöntä, perehdytämme tutkimuksiin.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 5.5.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Paula Tuovinen ([email protected]).

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Bioanalyytikko, Helsinki Kaari

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti