Skip to main content

Business Development Trainee Vaasaan

HR Satama Finland Oy on lokaatioriippumaton 2020-luvun työelämän kumppani. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti heti yhtiön syntymisestä alkaen.

HR Satama Academyyn valitaan trainee -ryhmäläisiä nimikkeellä

Business Development Trainee Vaasaan
AMK-harjoittelu Satamassa

Mikä Satama? Mikä Academy?

HR Satama Academyn (https://rekry.hrsatama.fi/pages/hr-satama-academy), tarkoituksena on kouluttaa HR Satamalle monitaitoisia henkilöstöpalvelualan tulevaisuuden uudistajia ja osaajia. Tämä harjoittelujakso on suunnattu erityisesti AMK-harjoitteluaan suorittaville loppuvaiheen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneet henkilöstöpalvelualasta tulevaisuuden urapolkuna.

Mitä Business Development Trainee -tehtävä pitää sisällään?

Harjoittelujakson tavoitteena on antaa kattava ja realistinen kuva henkilöstöpalvelualan toiminnasta. Tehtäväsi tulee painottumaan erilaisiin asiakasyhteydenottoihin ja myynnillisiin lähestymisiin, joiden tavoitteena on laajentaa asiakasverkostoa ja kehittää omaa osaamistasi alan terminologian parissa.

Harjoittelun painopiste tulee siis olemaan B2B -sales osiossa, jonka hallitseminen henkilöstöpalvelualalla ja yrityselämässä muutenkin on tärkeä asia. Työhön kuuluu prospektointia, liidigenerointia sekä asiakkaiden kontaktointia monikanavaisesti.

Odotamme, että harjoittelun aikana opit kontaktoimaan yrityspäättäjiä, keskustelemaan henkilöstöpalvelualan tematiikasta luontevasti asiakkaiden kanssa ja markkinoimaan palveluita. Henkilöstöpalvelualalla tutustuu useiden toimialojen yrityksiin, joka varmasti monen kohdalla avartaa näkemyksiä ja auttaa tulevaisuuden suunnitelmien laatimisessa.

Trainee-ohjelmassa pääset oppimaan paljon uutta ja haastamaan itseäsi ja osaamistasi. Toivomme sinulta kiinnostusta ja motivaatiota oppia paljon uutta, mutta aiempaa kokemusta emme edellytä!

Millainen henkilö meille sopii?

Tämä Academy-jakso on suunnattu erityisesti harjoitteluaan suorittaville AMK-opiskelijoille. Emme edellytä aiempaa kokemusta henkilöstöpalvelualalta, mutta toivomme, että olet kiinnostunut alasta myös tulevaisuuden uramahdollisuutena!

Toivoisimme, että olisit persoonaltasi rohkea, positiivinen ja aktiivinen. Ymmärrät liiketoiminnallisia lainalaisuuksia ja yrityselämän haasteita ja nautit niiden ratkaisemisesta. Ja ehkä tärkeimpänä kaikesta olet luottamuksen arvoinen, koska me luotamme sinuun. Meillä kaikki ovat samanarvoisia titteleistä riippumatta.

Kiinnostuitko?

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kertoisitko meille, millainen persoona olet ja miksi haluaisit tulla meille töihin? Meitä kiinnostaa, minkälaisia odotuksia sinulla on harjoittelustasi ja mitä haluat oppia. Onko sinulla kenties jo jotain, mitä osaat tätä tehtävää ajatellen?

Arvostaisimme, jos lähestyt meitä rekrytointijärjestelmän kautta. Sinne voit jättää CV:n, hakemuskirjeen sekä muita liitteitä ja hakuvideosi. Meidät löytää osoitteesta www.hrsatama.fi.

Lisätietoja Academy-jaksosta

Trainee-jakson aloitus sovitaan valittujen henkilöiden kanssa tarkemmin. Toiveemme on, että voisit aloittaa keväällä tai syksyllä 2024. Harjoittelun kesto on 3-6kk opintolinjasta riippuen. Työajat ovat 37,5 tuntia per viikko.

Hyvin sujuneen trainee-jakson jälkeen toivomme, että yhteinen matka jatkuu vakituisena HR Sataman kollegana.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen kyseiseen tehtävään, ole ihmeessä yhteydessä: [email protected]

Verkostoitua voi myös muita tehtäviämme ajatellen. Voit tehdä sen urasivuillamme valitsemalla connect. Meille voi rekisteröityä FB tai LinkedIn -tunnuksilla. Yksinkertaista ja helppoa!

Terveisin,

HR Satama, Suorahakutiimi

Yhteystiedot: Pasi Kovanen, [email protected]
Työpaikan osoite: 65100, Vaasa, 65100 Vaasa
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 06.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/de53d689-a...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 10:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: de53d689-ab9a-4422-949c-2eaa8fbf59ec

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Development Trainee Vaasaan

HR Satama Finland Oy
Vaasa
Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti