Skip to main content

Digitoinnin asiantuntija Helsinkiin

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Haemme asiantuntijapalveluihin Digitoinnin asiantuntijaa kehittämään digitointipalveluita ja paperisten dokumenttien skannausprosessia.

Työtehtävässä toimit Digitoinnin asiantuntijana tuoden osaamisesi ja näkemyksesi digitoinnin parhaisiin käytäntöihin, teknologioihin ja prosesseihin. Työskentelet osana asiantuntijapalveluita ja vastaat skannausprosessin kehittämisestä, dataprosessien sujuvuudesta ja sidosryhmäyhteistyöstä asiantuntija-alueellasi. Pääset luomaan ja kehittämään toimintatapoja ja prosesseja yhteistyössä kollegoiden sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

 

Tärkeimmät vastuualueet tiivistetysti:

  • Palvelun tehokas ja laadukas tuottaminen yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa
  • Palvelun toimintatapojen ja prosessien kehittäminen asiantuntija-alueellasi
  • Tietoturvan toteutuminen palvelussa
  • Dataprosessien toimivuuden varmistaminen
  • Kumppaniyhteistyö ja -viestintä

Työssä onnistumisen edellytykset:

  • Kokemusta digitoinnista, digitoinnin teknologioista ja digitoinnin prosesseista
  • Myönteinen, innostava ja aktiivinen työote
  • Hyvät ideointi- ja ongelmanratkaisutaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • Yhteistyötaidot, asiakas- ja kumppanilähtöisyys
  • Palvelukokonaisuuden ymmärtäminen ja tavoitteellisuus
  • Kyky tulkita ja analysoida tietoa, raporttien lukutaito

 

Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kokemusta finanssialalta, prosessien kuvaamisesta, vaatimusmäärittelystä, testaamisesta ja kehitystehtävistä/-työskentelystä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tärkeäksi osaksi Tribedon liiketoiminnan kehittämistä ja tilaisuuden kasvattaa myös omaa osaamista. Tribedolla on mahdollisuus oppia ja kehittyä; olemme valmiita vahvistamaan timanttista osaamistasi edelleen, jotta kykenemme luomaan parhaat mahdolliset ratkaisut liiketoimintojen hyödyksi. Työsuhde-eduista mainittakoon kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä muu hyvinvoinnin tukeminen. Tribedon toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Tällä hetkellä tiimiläiset sijoittuvat Kuopioon ja Helsinkiin.

Digitoinnin asiantuntijan työskentelypaikkakunta on Helsinki. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Hakuaika päättyy 19.3.2022. Lisätietoja [email protected]


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti