Skip to main content

Eristäjä

Etsimme eristäjää Kainuun talousalueelle. Asiakkaamme on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen monipuolista palvelua liittyen rakennus- ja LVI-alan urakkatehtäviin.

Eristäjänä pääset osallistumaan päivittäin monipuolisesti erilaisiin LVI-eristyksiin mm. teollisuus-, säiliö-, putki-, jäähdytys-, kylmä-, palokatko- ja peltieristyksiin. Tehtävässä tulet osallistumaan myös aktiivisesti muihin tehtävään olennaisesti liittyviin avustaviin toimenpiteisiin. Kaikki työt tehdään pääsääntöisesti Kainuun talousalueella ja töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko.

Voit olla joko kokenut konkari tai alan perusteet oppinut tuleva ammattilainen, jonka asiakkaamme opettaa työhön.

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi alalle soveltuva koulutus esim. rakennusalalta ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, hyvä fyysinen kunto, luotettavuus, joustavuus ja reipas sekä toimeen tarttuva työskentelyote.
- Työssä tarvitaan ajokorttia ja työkohteiden sijaintien vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Paikka täytetään mahdollisesti jo hakuaikana, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Antti Pääkkönen 050 444 4467

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti