Skip to main content

Erityisnuorisotyöntekijöitä Nuorisotyö raiteilla -toimintaan (4kpl)

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Alueellinen nuorisotyö, Nuorisotyö raiteilla

Työsuhteen kesto: Vakituinen 19.4.2023 tai sopimuksen mukaan - 

Vantaan nuorisotyössä on tarjolla neljä Nuorisotyö raiteilla -toiminnan erityisnuorisotyöntekijän eli NTR-erkkarin tehtävää, johon etsimme nuorisotyöstä, nuorten kohtaamisesta, tiimityöskentelystä ja verkostotyöstä innostuvia nuorisotyön ammattilaisia!

Haemme erkkareita 27.2. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpisteenä on Nuorten monitoimitila Liito Tikkurilassa, mutta työtä tehdään koko Vantaan ja NTR:n alueella. NTR-alueella työ painottuu kehäradalle.

Nuorisotyö raiteilla -toiminta on moniammatillista nuorisotyötä, jonka tehtävänä on luoda luottamuksellisia suhteita julkisissa ja puolijulkisissa tiloissa aikaansa viettävien nuorten kanssa, turvata ja rauhoittaa nuorten liikkumista julkisissa kulkuneuvoissa, asemien ympäristöissä sekä suurkokoontumisissa, tarjota tukea ja palveluohjausta nuorille, suunnitella ja käynnistää nuoria tukevia toimenpiteitä, tuottaa ja jakaa tietoa nuorisoilmiöistä, nuorten liikkumisesta ja mahdollisista vaaratekijöistä moniammatillisissa verkostoissa sekä ylläpitää toimintaa tukevia ja toiminnasta hyötyviä verkostoja ja yhteistyökumppanuuksia.

Nuorisotyö raiteilla -erityisnuorisotyön toimintamuotoja ovat mm. säännöllinen jalkautuva nuorisotyö, tavoitteellinen yksilötyö ja pienryhmätoiminta sekä muut kohdennetun nuorisotyön toimintamuodot. Erityisnuorisotyö tuottaa tietoa nuorista ja ilmiöistä sekä käynnistää ja koordinoi tarvittavia ilmiölähtöisiä nuorisotyöllisiä toimenpiteitä yhteistyössä muiden toimijoiden ja kumppanien kanssa eri toimintaympäristöissä. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisia viestinnän ja kehittämisen tehtäviä, sekä jokainen erkkari pääsee itse suunnittelemaan omaa ja tiiminsä työtä.

Odotamme tehtäviin valittavilta kokemusta nuorisotyöstä ja kiinnostusta jalkautuvaan ja kohdennettuun nuorisotyöhön liittyen. Odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, aktiivista kehittämisotetta, vahvoja sosiaalisia taitoja, monipuolisia viestintä- ja verkostotaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä rohkeutta ideoida, kehittää ja käynnistää uusia toimenpiteitä nuorten hyväksi. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK tai sosionomi AMK)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten parissa työskentelystä

Luemme eduksi: Kokemuksen ja osaamisen jalkautuvasta nuorisotyöstä, kokemuksen kohdennetusta nuorisotyöstä, verkostotyön osaamisen, viestintä- ja digiosaamisen, kehittämistyön näytöt

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:  2469,43 euroa/kk, lisäksi rekrytointilisä 150 euroa/kk ja mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Painottuu iltoihin ja viikonloppuihin


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

HaapalainenTiina

043 827 2776

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 18.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti