Skip to main content

Festarityöntekijä Kuopio kesä 2023, horeca23

Haluatko itsellesi kesän ylivoimaisesti siisteimmän duunipaikan?
Viehättäisikö työskentely Suomen suvessa mitä erilaisimmilla festareilla?
Jos vastasit kyllä, niin lukaise alla oleva materiaali 

Me Eezyllä olemme työelämän edelläkävijöitä ja haluamme tarjota sinulle eeppisiä työmahdollisuuksia tapahtumien tiimellyksessä!

Etsimme joukkoomme asennerikkaita, joustavia sekä iloisia työntekijöitä kiertämään kesän festareita. Meidän huippu festarityöntekijämme tulevat työskentelemään ympäri Suomen niin kesän suurimmilla festareilla, kuin joka kylän paikallisissa tapahtumissakin.

Festarityöntekijämme, joita muuten meillä kutsutaan festarimestareiksi, saavat kauttamme mahdollisuuden valita kesälle sijoittuvista yli 80 erilaisesta tapahtumasta itselleen mieleisimmät sekä sopivimmat.

***

Voit olla hakiessasi jo kokemusta kerryttänyt pro tai sitten vasta tapahtuma-alalla aloitteleva tuleva stara, mutta olethan hakiessasi täysi-ikäinen.

Kesän aikana työskentely painottuu pääasiallisesti anniskelutoimintaan, mutta sen lisäksi tarjolla on työtehtäviä laidasta laitaan tapahtumanrakennuksesta, lippujen tarkistamiseen sekä pistevastaavaan työtehtäviin, joten hae rohkeasti. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpisteen.

***

Voit tehdä kesän aikana useammat festarit taikka vain yhdet aikataulujesi mukaan, mutta täyttämällä tämän hakemuksen pääset kertomaan meille, että juuri sinä olet etsimämme reipas ja hyvän asenteen omaava tulevaisuuden festarimestari!

Tässä työssä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä suomalaisen tapahtumatuotannon ytimeen, jossa tapaa varmasti uusia kavereita sekä saat mahdollisuuden kehittää omia tapahtumataitoja.

Töiden ei tarvitse myöskään loppua kesään, sillä tapahtuma-ala porskuttaa koko vuoden, joten duunia on tarjolla erilaisissa muodoissaan vuoden ympäri.

Palkkaus menee Mara TES kokemusvuosien mukaan.

***

Miten varaat paikkasi kesän parhaissa tapahtumissa?

Klikkaa alla olevaan hakulinkkiä ja täytä hakemus. Tuo esiin oma persoonasi sekä osaamisesi ja me hoidamme loput! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten varaudu että puhelin pirahtaa jo nopeasti jätettyäsi hakemuksesi.

Helppo ja hauskaa, vai mitä!

***

Lisätiedot:

Jesse Mäkelä
HR-konsultti
0504103783
jesse.makela@eezy.fi
 
www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Festarityöntekijä Kuopio kesä 2023, horeca23

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 08.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti