Skip to main content

Financial Controller

Mandatum on finanssialan asiantuntijakonserni, joka on asiakkailleen ja omistajilleen enemmän kuin osiensa summa. Mandatum yhdistää rahan ja hengen erikoisosaamisen ja tarjoaa asiakkailleen laajasti omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen palveluita.

Haemme kahta Financial Controlleria Mandatumin taloushallintoon ulkoisen laskennan yksikköön. Mielenkiinnostasi tai osaamistaustastasi riippuen tehtäväsi voivat painottua sijoituskirjanpitoon tai asiakaskirjanpitoon.

Sinun roolisi

Sijoituskirjanpidossa pääset mukaan sijoitusinstrumenttien maailmaan ja niiden kirjanpidolliseen käsittelyyn. Työhösi kuuluu myös viranomaisraportointia ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Keskeisiä työvälineitä ovat Wall Street Suite-sijoituskirjanpitojärjestelmä sekä Visman Intime Plus.

Asiakaskirjanpidossa palvelemme henkilöstörahastojen ja eläkesäätiöiden asiakkaitamme tuottaen laadukasta tilinpäätösinformaatiota ja viranomaisraportointia. Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Edellisten ohjelmien lisäksi meillä on käytössä Nomentia tiliotekäsittelyssä sekä Medius ostolaskujen sähköisessä hyväksynnässä.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Olet tiimin jäsenenä positiivinen, motivoitunut ja puhallat yhteen hiileen
muiden kanssa. Olet rohkea tarttumaan uusiin asioihin ja nautit uuden oppimisesta. Työotteesi on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja pyrit hahmottamaan kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään myös paineen alaisena tarkasti ja periksi antamatta.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • Sinulla on kaupallinen koulutus ja kirjanpidon tuntemusta.
  • Kokemus tilinpäätösten laatimisesta ja IFRS osaaminen ovat eduksesi.
  • Olet näppärä Excel-taulukkolaskentaohjelman käyttäjä.

Sinulle tarjoamme

  • Positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön sekä kannustavat tiimikaverit
  • Tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa finanssialan yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • Työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavan hybridityön mallin

Palkitsemisen kokonaisuus

Tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen palkitseminen on osa Mandatumin ydinarvoja. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita palkitsemispalveluita, ja samoja työkaluja hyödyntäen olemme rakentaneet myös Mandatumin omalle henkilöstölle laadukkaan ja monipuolisen palkitsemisen kokonaisuuden. Etukokonaisuutemme tavoitteena on kannustaa henkilöstöä yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaisiin hyviin suorituksiin sekä tukea työntekijöitä työn ja vapaa-ajan tasapainoisessa yhteensovittamisessa.

Peruspalkkaa täydennetään tulokseen perustuvalla palkkiojärjestelmällä,
ryhmäeläkevakuutuksella ja palkkiorahastolla. Saat myös palkan päälle lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun Epassissa, pysäköintimahdollisuuden tai työsuhdematkalipun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörän. Tarjoamme myös joogaa, kuntosalin ja hierontatuolin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat konserniyhtiöiden omista tuotteista ja palveluista. Lisäksi saat tilata työvälineitä kotitoimistollesi.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Hae lähettämällä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 31.5.2023. Hakulomakkeessa voit kertoa kummasta tehtävästä olisit enemmän kiinnostunut, sijoituskirjanpidon vai asiakaskirjanpidon.

Sijoituskirjanpidon tehtävästä lisätietoja antaa tiimiläinen Heini Guldmyr, puh. +358 44 021 1198, ti 23.5. klo 13–14 ja ma 29.5. klo 13-14.

Asiakaskirjanpidon tehtävästä lisätietoja antaa palkkaava esihenkilö Tuija Ihanamäki, puh. +358 40 5062024, ti 23.5. klo 15-16 ja pe 26.5. klo 10-11.

Tutustu tyypillisen rekrytointiprosessimme vaiheisiin urasivuillamme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Financial Controller

Helsinki
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 23.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Company Personnel: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti