Skip to main content

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Haemme reippaita grillityöntekijöitä Lahteen kesäksi!

Haemme grillimyyjiä Lahteen!

Työtehtävänäsi tulee olemaan ruoan valmistus, kassakoneen käyttö, asiakaspalvelu, astiahuolto sekä siivous. Haemme reipasta ja iloista tekijää, kenellä riittää asennetta pienessä kiireessäkin. Tässä tehtävässä pärjää oma-alotteinen sekä tekevä persoona, tehtäviin saat perehdytyksen joten asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus pikaruokaravintoloista ja ravintola-alalta katsotaan eduksi tähän tehtävään

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät kesän ajan. Tehtävässä pystyy jatkamaan syksyllä osa-aikaisesti. Asiakkaalla on kaksi toimipistettä jotka sijaitsevat Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hae paikkaa verkkosivuillamme, haastattelemme jo hakuaikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti