Skip to main content

Määräaikainen työsuhde, Projektiluonteinen työ

Kaupunginkanslia, Hallinto-osasto, Hallinto- ja kehittämispalvelut, Kanslian HR

Työavain: KANSLIA-02-11-24
Haku Päättyy: 10.05.2024 klo 16:00
Palkka: 2886 euroa / kk + KVTES mukainen työkokemuslisä
Palvelussuhde: 20.5.2024 - 31.12.2024
Työpaikan osoite: Pohjoisesplanadi 15-17, Helsinki, 00099

Oletko työvuorosuunnittelun taitaja, jolle kouluttaminen on sydäntä lähellä? Entäpä kiinnostunut tekemään vaikuttavia töitä Suomen suurimmalla työnantajalla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi kollega!

Haemme HR-suunnittelijaa Helsingin kaupunginkansliaan tukemaan uuden työnajanseurantajärjestelmän käyttöönotossa. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun sakka ja aloitus mahdollisimman pian.
Mitä pääset tässä roolissa tekemään?

Tuot arvokkaan apusi meille varmistamalla, että työajanseurantajärjestelmän käyttöönotto sujuu sutjakkaasti ja työvuorojen suunnittelu menee oppikirjan mukaan. Olet luottopakki, jonka puoleen on helppo kääntyä erityisesti työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantajärjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Työpäiväsi HR-suunnittelijana pitää sisällään muun muassa seuraavia tehtäviä:

Toimit Kaupunginkanslian työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjänä.

Uuden järjestelmän käyttöönottovaiheessa osallistut aktiivisesti määrittely- ja tiedonsiirtotyöhön yhteistyössä toimittajan kanssa.

Laadit ohjeistuksia ja koulutuksia henkilöstölle sekä viestit monikanavaisesti työajanseurantajärjestelmään ja sen käyttöönottoon liittyen.

Järjestät säännöllisesti työajanseurantajärjestelmään ja työvuorosuunnitteluun liittyviä tukiklinikoita esihenkilöille ja työntekijöille.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kokemusta työvuorosuunnittelusta, työvuorosuunnittelujärjestelmistä sekä työaikalain soveltamisesta.

Tulet sujuvasti toimeen M365 -ohjelmien kanssa.

Työehtosopimuksen tulkitseminen ei aiheuta sinulle harmaita hiuksia - mikäli KVTES ja kunta-ala on sinulle entuudestaan tuttuja, niin olemme erityisen vaikuttuneita!

Olet taitava jäsentämään tietoa selkeäksi, käyttäjäystävälliseksi ja informatiiviseksi kokonaisuudeksi - niin kirjalliset ohjeet kuin virtuaaliset koulutukset syntyvät sinulta käden käänteessä.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen ja muiden auttaminen on sinusta motivoivaa.

Olet ongelmanratkaisija, jolla on ratkaisukeskeinen, itsenäinen ja käytännönläheinen työote.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset osaksi tehokasta, palvelualtista ja rempseää HR-tiimiä, jossa kuusihenkinen porukka tukee ja auttaa sinua onnistumaan työtehtävissäsi. Joustoa työn tekemiseen tarjoaa liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn - teemme töitä monipaikkaisesti, mutta iloitsemme erityisesti kohdatessamme toimistollamme kaupungintalon kupeessa.

”Uutena on aidosti helppo hypätä tiimiin mukaan - toimiston käytävillä aina moikataan, eikä koskaan ole liian kiire vaihtaa kuulumisia kahvikoneen äärellä. Asiantuntijuuteesi luotetaan, mutta yksin ei tarvitse jäädä - joku tiimistä on aina one call away. Täytyy sanoa, että hulppeat näkymät kauppatorin suuntaan, rajaton määrä lounasravintoloita, toinen toistaan upeammat neukkarit historiaa havisevissa tiloissa sekä lennokas huumori eivät ole vähentäneet työniloa.” Annastiina Penttilä, HR-asiantuntija

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja, kaupunkipyörä- ja työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Heräsikö mielenkiintosi?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 10.5. mennessä. Toimi pian, sillä
käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Alustavan aikataulun mukaan haastattelut järjestetään viikolla 20.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-suunnittelijan tuleva esihenkilö, henkilöstöpäällikkö Taru Wickström ([email protected] tai 09 310 36202). Saat Tarun parhaiten kiinni joko perjantaina 3.5. klo 12:30-14 tai maanantaina 6.5 klo 14-16.

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Taru Wickström ([email protected] tai 09 310 36202).

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-suunnittelija

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti