Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ICT -erityisasiantuntija

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Digitaaliset ratkaisut projekti, Vantaa-Kerava-sote: Suomen kestävän kasvun ohjelma/ VaKeHyva – Hyvät palvelut -hanke

Peltolantie 2D, Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, 03.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022


Haemme ERITYISASIANTUNTIJA VaKeHyva -Hyvät palvelut -hankkeen digitaaliset ratkaisut- osaprojektiin

Haemme nyt SOTE ammattilaista, jolla alan digiosaamista ja innovatiivinen asenne kehittämiseen. Sinä kehität yhdessä projektipäällikön kanssa Vantaan ja Keravan VaKeHyva - Hyvät palvelut -hankeen digitaalisia palveluita. 

Vantaan ja Keravan VaKeHyva - Hyvät palvelut -hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa (RRP), joka edistää ekologisesta, sosiaalista ja taloudellista kestävyyttä. Digitaaliset ratkaisut- projekti toimii tiiviissä yhteistyössä RRP hankkeen kolmen kehittämiskärjen ja Vantaa-Kerava-sote - Asukkaan asialla -hankkeen (=Tulevaisuuden sote-keskus ohjelman hanke) kanssa.

Digitaaliset ratkaisut-projektissa laaditaan yhtenäinen digitaalisten palveluiden nykytilan kuvaus ja kehittämisen toimeenpanosuunnitelma. Nämä toimivat pohjana vuosien 2023-2025 kehittämistoimenpiteiden suunnittelulle. Projektissa osallistutaan valtakunnallisten toimijoiden ja alueiden yhteiseen suunnittelu-, määrittely- ja selvitysten tekemiseen erityisesti esim. sähköisen perhekeskuksen, omaolon ja terveyskylän osalta. 

Projektille ollaan hakemassa jatkorahoitusta vuosille 2023-2025, jossa tarkoitus jatkaa vuoden 2022 aloitettua työtä.

Kehittämistyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä sekä Vantaan että Keravan sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä tulevan hyvinvointialueen johdon ja asiantuntijoiden sekä ICT-hankkeen kanssa. Hanke on liitetty tiiviisti osaksi Vantaa-Kerava-sote - Asukkaan asialla -hanketta (=Tulevaisuuden sote-keskus ohjelman hanke). 

Työ vaatii ratkaisukeskeistä työotetta ja tiimityötaitoja. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti projektipäällikön ja muun tiimin tukemana. Pääset tehtävässä verkostoitumaan sekä kansallisesti että alueellisesti teemaan liittyen. 

Erityisasiantuntijan keskeisimpiä työtehtäviä: 

Tuet projektipäällikön ja muun tiimin työtä projektille asetettujen tavoitteiden ja toimenpiteiden mukaan sekä toteutusta digitaalisten palveluiden kehittämisen osalta. Erityisesti tuet HyväTerveyskeskus -kärjen digitaalisten palveluiden kehittämistavoitteiden saavuttamista:

  • Kehitetään nykyisiä digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja siten, että etävastaanotot ovat jatkossa yksi keskeinen palvelun toteuttamistapa sille soveltuvalle asiakasryhmälle. 
  • Kehitetään ja laajennetaan etäkonsultaatiopalvelun käyttöä
  • Kehitetään erilaisia sähköisiä ratkaisuja viestiä saatavilla olevista palveluista ja omahoitoratkaisuista. Ratkaisut hyödyntävät ja tulevat hyvinvointialueen uusia verkkosivuja. Huomioidaan alueen monikulttuurinen väestö digitaalisten ratkaisujen selkokielisyydellä sekä visuaalisen toteutuksen elementein.
  • Koulutetaan henkilöstöä ja asiakkaita etä- ja digipalvelu toimintamallien käyttöön
  • Teet tiivistä yhteistyötä RRP-hankkeen kärkien vastuuhenkilöiden sekä Vantaa-Kerava-sote - Asukkaan asialla -hankkeen (=Tulevaisuuden sote-keskus ohjelman hanke) kanssa

Suomen kestävän kasvun ohjelmalla tuetaan hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua. Ohjelma vauhdittaa kilpailukykyä, investointeja, osaamistason nostoa sekä tutkimusta, kehitystä ja innovaatioita. Ohjelma toteutetaan vuosina 2022-2025. 

Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa Suomen kestävän kasvun ohjelman pilarista 4, joka koskee sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saatavuuden vahvistamista ja kustannusvaikuttavuuden lisäämistä, ja osin pilarista 3, joka koskee työllisyysasteen ja osaamistason nostamista kestävän kasvun vauhdittamiseksi.

Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU). Ohjelmaa toimeenpannaan jokaisella hyvinvointialueella. 

KOKONAISUUDEN TARKOITUS JA TAVOITTEET

Suomen kestävän kasvun ohjelman tavoitteena on

  • vähentää kasvihuonekaasupäästöjä
  • kasvattaa tuottavuutta
  • nostaa työllisyysastetta
  • nopeuttaa hoitoon pääsyä
  • edistää alueellista, sosiaalista ja sukupuolten tasa-arvoa.

Lisätietoa hankkeestä löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta

Tule kehittämään kanssamme tulevan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palveluita!  

  • Vantaan ja Keravan yhteinen RRP-hanke kulkee nimellä VaKe-Hyva -Hyvät palvelut. Hanke muodostuu kolmesta kehittämiskärjestä, jotka ovat: HyväTerveyskeskus, HyväPerhekeskus ja HyväHyte. Lisäksi hankkeeseen kuuluu digitaaliset ratkaisut kehittämiskokonaisuus, jossa kehitetään hoitotakuun toteutumista edistäviä digitaalisia ratkaisuja. Lue lisää täältä
  • Suomen kestävän kasvun ohjelmalla (=RRP) tuetaan hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua. Ohjelmaa toimeenpannaan jokaisella hyvinvointialueella. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt valtionavustuksia yhdelle hankkeelle kullakin hyvinvointialueella. Lue lisää täältä.
  • Hankkeen päätavoitteena on edistää hoitotakuun toteutumista nopeuttamalla hoitoon pääsyä ja purkamalla koronavirustilanteen aiheuttamaa palveluvelkaa. Lisäksi edistetään sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista. Hankkeessa kehitetään digitaalisia palveluita ja ratkaisuja erityisesti haavoittuvien ryhmien tarpeisiin. 
  • VaKe-Hyva - Hyvät palvelut-hanke on liitetty tiiviisti osaksi Vantaa-Kerava-sote: Asukkaan asialla -hanketta, joka on osa valtakunnallista Tulevaisuuden sote-keskus ohjelmaa. Lue lisää täältä
  • Olemme tekemässä ennenäkemätöntä sote-kehittämistyötä, tule mukaan!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • toimisto-ohjelmistojen (esim. Word, PowerPoint, Teams) hallintaa 
  • sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa

Luemme eduksi: 

  • sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemuksen 
  • kokemuksen palvelujen omahoito ja -arvio järjestelmistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3686,97
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Projektipäällikkö
Tenhunen Risto
040 568 1346
[email protected]
Tavoitettavissa ti 20.9 klo 15-17 ja to 22.9 klo 15-17


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.09.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ICT -erityisasiantuntija

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti