Skip to main content

Junior System Specialist, Elisa Oyj

Haluatko olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa ja saada jalkaa väliin IT-alan töihin? Et pelkää teknisiä haasteita ja haluat ratkaista niitä osaavien IT-alan asiantuntijoiden kanssa? Tämä tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi asiakaspalveluhenkiselle vastavalmistuneelle IT-alan opiskelijalle tai kokeneemmalle tekijälle, jolta löytyy intoa kartuttaa ammattitaitoa ja työkokemusta nopeatempoisessa ympäristössä!

Etsimme asiakkaallemme Elisa Oyj:lle kahta (2) Junior System Specialistia monipuolisiin ja mielenkiintoisiin IT-tuen tehtäviin Service Deskiin. Työskentely tapahtuu alkuun Elisan toimistolla Tampereen Ratinassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta myöhemmin on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Tehtävänkuvaus

Tulet työskentelemään useamman yritysasiakkuuden parissa ratkoen monipuolisia teknisiä tukipyyntöjä, opastaen loppukäyttäjiä sekä tehden erilaisia etäasennuksia. Tukipyynnöt sijoittuvat pääasiallisesti Windows- ja M365 -ympäristöihin. Tärkeimmät työkalusi ovat tikettijärjestelmä, Active Directory (käyttäjähallinta) sekä puhelin ja etäyhteystyökalu, joiden kautta pääasiallisesti kommunikoit loppukäyttäjien kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin.

Teet tiiviisti töitä hyvällä fiiliksellä yhdessä nopeatempoisen ja nuorekkaan tiimin kanssa, minkä vuoksi odotamme sinulta erinomaisten asiakaspalvelutaitojen lisäksi kykyä saumattomaan tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Aikaisempi IT-alan työkokemus ei ole vaatimus ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Harrastuneisuus katsotaan eduksi. Toivomme kuitenkin, että olet aidosti innostunut kehittämään ammattitaitoasi IT-tuen tehtävissä. Tehtävänimike voidaan räätälöidä hakijan kokemuksen mukaan.

Tehtävä on osa-aikainen (22,5-37,5 h/vko) ja määräaikainen 30.9.2024 asti. Työajat sijoittuvat toimistotyöaikojen puitteiisin klo 7-17, kolmessa eri vuorossa. Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Odotamme:

  • Soveltuvia IT-alan opintoja
  • Vahvaa tuntemusta Windows-käyttöjärjestelmistä sekä M365-ympäristöstä
  • Erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisesti loppukäyttäjärajapinnassa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Oma-aloitteista ja positiivista työskentelyotetta

Lisäksi katsomme eduksi osaamisen AD-käyttäjähallinnasta, tikettijärjestelmistä ja Mac-ympäristöstä. Kerrothan myös hakemuksessasi tai CV:ssäsi, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta IT-tuen tehtävistä ja/tai asiakaspalvelusta.

Tarjoamme:

  • Rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi
  • Kattavan perehdytyksen
  • Tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa IT-alan yrityksessä

Tehtävään valitusta teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja lisäät mukaan CV:si. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sekä turvallisuusselvityksen valmistuttua. Toteutamme haastattelut Teamsin kautta etänä.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Elisa Oyj

Elisa on kotimainen teleoperaattori ja alan markkinajohtaja. Meillä on 2,8 miljoona yritys- ja henkilöasiakasta ja verkossamme jo yli 6,2 miljoonaa liittymää. Olemme vastuullinen yritys ja yksi Suomen merkittävimpiä yhteisöveronmaksajia.

Kotimainen, luotettava ja vastuullinen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Junior System Specialist, Elisa Oyj

Barona IT
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti