Skip to main content

Kiertävä palveluvastaava, Haaga

Vakinainen työsuhde

Palvelukeskus Helsinki, Haagan alue

Työavain: PALKE-02-347-23
Haku Päättyy: 04.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2198,03 + lisät
Palvelussuhde: 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Laajasuontie 5-7, 00320

Etsimme osaajiemme joukkoon uutta Kiertävää palveluvastaavaa Haagan alueelle!

Kohteissamme tarjoamme asiakkaillemme lapsille ja aikuisille hyvät eväät elämään, puhtaan ympäristön sekä ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen jokaisena arkipäivänä. Organisaatiomme on täynnä osaamista, intoa ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Meillä saat työkalut onnistumiseen ja kannustavan työyhteisön tueksesi!

Tehtävässä osallistut keittiön ja siivouksen päivittäiseen toimintaan. Osallistut aamupalan, lounaan ja välipalan valmistukseen tai kuumennukseen sekä salaattien ja lisukkeiden valmistamiseen. Lisäksi osallistut leipomiseen sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviin. Vastaat myös siivousohjelman mukaisesti tilojen siivouksesta eri kohteissasi. Kohteet voivat vaihdella päivittäin ja voivat olla kooltaan 20-170 annoksen keittiöitä sekä sisältää eri kokoisia siivousalueita.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka kohtaa asiakkaan ammattimaisesti ja isolla hymyllä. Viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä jossa tilanteet voivat vaihdella nopeastikin. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä, hygieniapassi ja hyvä fyysinen kunto.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkipäivinä päivävuorossa. Tehtävästä maksetaan kiertävän lisää 130,01€ sekä mahdollisesti työkokemuslisää.

Haluamme sinun viihtyvän, joten tarjoamme sinulle:
- kattavan perehdytyksen
- työsuhdematkalipun ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
- Suomen suurimman työnantajan vakauden ja varmuuden - tarjoamme monenlaisia henkilöstöetuja kuten liikuntaetuja, erilaisia alennuksia ja yhteistä tekemistä
- palkitsemisjärjestelmän, jossa voit omalla toiminnallasi vaikuttaa kertapalkkion saamiseen
- KVTES:n mukaiset pitkät vuosilomat, jopa 38 arkipäivää
- uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
- tarvittaessa autamme myös asunnon etsimisessä

Mikäli haluat päästä osaksi Helsingin siisteintä työpaikkaa, hae mukaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.

Palvelukeskus Helsinki – Parasta yhdessä

Palvelukeskus Helsinki on yhtä kuin osaavat ihmisemme. Ammattitaitoinen ja pidetty henkilökuntamme pitää kaupungin pyörät pyörimässä ja kaupunkilaisten perusasiat kunnossa. Toimimme kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, kotihoidossa, seniorikeskuksissa, asumisyksiköissä sekä sairaaloissa. Olemme mukana yli 100 000 helsinkiläisessä ruokailuhetkessä päivittäin ja hoidamme siivous- ja aulapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja ja tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla. Tuomme kaupungin kotiin kaikkien helsinkiläisten ulottuville. Olemme yhtä kuin 1400 osaavaa ammattilaistamme.

Tekemällä parasta yhdessä pidämme huolta yhdestä maailman parhaista kaupungeista – Helsingistä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palveluesimies Sari Huoviala arkisin 10:00-14:00 p. 09-310 27336

Lisätietoa
https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti