Skip to main content

Kirjastonhoitajia Kivistön kirjastoon (Mosaiikki-kaupunkikulttuurikeskus)

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri- ja kirjastopalvelut
Kivistön kirjasto

Vantaankoskentie 69, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2023 alkaen (1 hlö), 1.4.2023 alkaen (2 hlö)


Hei sinä! Me eli Marjo, Viola, Riikka, Elisa, Jonna ja Mei etsimme uusia työkavereita kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikin kirjastoon Vantaan Kivistössä. Haemme henkilöitä, joille asiakkaat ovat ykkösprioriteetti. Tule rakentamaan kanssamme uudenlaista kirjastopalvelua Kivistöön! Haemme kolmea kirjastonhoitajaa täydentämään nykyistä tiimiämme.

Mosaiikki sijaitsee kauppakeskus Kiviksessä kehäradan varressa. Mosaiikissa toimii kirjaston lisäksi vakituisesti Kivistön nuorisotila. Mosaiikin monitoimitiloissa tapahtumia ja toimintaa järjestävät lisäksemme kulttuuripalvelut, erilaiset järjestötoimijat ja muut kumppanuudet. Tavoitteemme ja toiminta-ajatuksenamme on toimia yhteistyössä muiden kanssa arjessamme. Kauppakeskus avataan syyskauden 2023 aikana.

Mosaiikin kirjaston avautuessa pääkohderyhmiämme ovat lapset, perheet, nuoret ja työikäiset aikuiset. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Sinua kiinnostaa asiakkaan palvelukokemus. Teet kirjastotehtäviä kuten asiakaspalvelua, logistiikkaa ja kokoelmatöitä. Hoidat hommasi, ja huomaat myös tarttua toimeen, kun on aika kastella nuhjuuntuvat kasvit, opastaa kaupunkiverstas Värkkäämön laitteita ja avata monitoimitilan ovi neulontakerhon ohjaajalle. Siedät keskeneräisyyttä ja olet valmis mielenkiintoiseen yhteiseen matkaan.

Tiimiimme tarvitaan tekijöitä järjestämään toimintaa alueen päiväkodeille ja perheille (kielitietoinen näkökulma), nuorten vinkkaria, joka rakentaa yhteistyötä nuorisopalveluiden kanssa sekä aikuisten monilukutaidon edistäjää.

 Varhaiskasvatusyhteistyö ja lapsiperheet: Lapsiperheet ja alueen päiväkodit ovat tärkeät kohderyhmämme. Järjestät toiminnallisia satutuokioita, mutta myös lapsiperhetapahtumia. Sinulla on valmiudet työhön kielitietoisesta näkökulmasta. Arvostamme kiinnostusta eri ikäisten vinkkaamiseen.

 Nuorten vinkkari: Kauppakeskusympäristössä toimiessamme nuoret ovat tärkeä kohderyhmämme. Rakennamme hyvää yhteistyötä Mosaiikin nuorisopalveluiden kanssa. Näkökulmasi nuortenkirjastotyöhön on kouluyhteistyössä ja lukemisen edistämisessä: vinkkaat yläkoululaisille (7-luokat) ja 2.asteen opiskelijoille (ammatillinen koulutus). Tiimissämme kolmella kirjastonhoitajalla on kohderyhmänään nuoret.

 Aikuisten tapahtumat: Aikuisten monilukutaidon edistäminen ja erilaiset aikuisille suunnatut tapahtumat, kokoelmatyö 


Kerro hakemuksessasi mikä painotus kiinnostaisi tai mitä muuta toisit työyhteisöömme.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kaikissa hakuun tulevissa kirjastonhoitajan paikoissa edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Nuoret ovat tärkeä kävijäryhmämme. Kauppakeskuskirjastossa olennaista on kyky kohdata erilaisia asiakkaita.

Luemme eduksi: Toivomme hakijoita moninaisista taustoista. Pedagoginen koulutus tai kokemus on kirjastonhoitajan työssä hyödyksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 660,18
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 2-vuorotyö, sisältää viikonloppuvuoroja


Yhteystiedot:

palveluesimies

Perälä Marjo

040 355 5844

[email protected]




Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 20.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjastonhoitajia Kivistön kirjastoon (Mosaiikki-kaupunkikulttuurikeskus)

Vantaa
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti