Skip to main content

Kaipaatko urallesi uusia haasteita tai vaihtelua? Etsikö vakituista työtä vai sopiiko elämäntilanteesi paremmin osa-aikatyö?

Etsimme nyt asiakasyrityksiemme tarpeisiin uusia KOKKEJA työskentelemään Kuopion alueen ravintoloissa tai hotelleissa.

***

Mitä tarjoamme sinulle:

Voit olla alan opiskelija, vastavalmistunut kokki tai kokeneempi konkari, sillä tarpeita on niin hotellien keittiöissä kuin erilaisten A'la Carte ja tilausravintoloiden ravintoloiden kokous- ja juhlapalvelussa. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä, jonka vuoksi voit työllistyä kauttamme paitsi vakituiseen työsuhteeseen, myös erilaisiin osa-aikaisiin tehtäviin. Kerrothan siis hakemuksessasi tarkemmin millainen työ juuri sinulle sopii parhaiten.

Työsi tueksi saat sopimuspalkkauksen, jossa aikaisempi osaamisesi on huomioitu aina eduksesi. Saat meiltä täyden tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa sekä monipuolisen verkoston HoReCa-alalta, mikäli kaipaat jossakin vaiheessa työhösi lisää haasteita tai kokemuksia esimerkiksi Lapista.

  ***

  Entä mitä odotamme sinulta?

  Etsimämme henkilö on omaa hyvät vuorovaikutustaidot, sillä töitä tehdään ihmiseltä ihmisille. Olet joustava ja sopeutumiskykyinen, mutta annat kuitenkin persoonasi näkyä myös keittiössä. Toivoisimme, että sinulta löytyy alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä. Täysi-ikäisyyden lisäksi odotamme sinulta hygieniapassia sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta.

  ***

  Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

  Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 8.10.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

  Heidi Nokelainen
  [email protected]
  puh. 050 911 6443

  Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
   
  Lisätietoja: www.eezy.fi

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Kokki

  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Kuopio
  73300 Nilsiä
  Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

  Julkaistu 19.09.2023

  Samankaltaisia työpaikkoja

  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Juankoski
  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Pohjois-Savo
  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Uusimaa
  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Päijät-Häme
  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Satakunta
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti