Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoaikainen siivooja Oulun keskustaan

Coorin siivouspalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

 

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt

KOKOAIKAISTA TOIMISTOSIIVOOJAA

Ouluun keskustaan

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5. Työvuorot ovat kokoaikaisessa tehtävässä arkisin 6-14. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia, että pinnat kiiltävät, huonekasvit kukoistavat ja kaikki tilat ovat puhtaita ja raikkaita asiakkaamme toimistossa. Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen tehtävät.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja henkilöluottotietojen testaus

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 15.12.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aila Uutela ([email protected]). Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoaikainen siivooja Oulun keskustaan

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti