Skip to main content

Kuljetustenjärjestäjä K-Ryhmään

Hakuaika alkaa: 11.09.2023
Hakuaika päättyy: 17.10.2023

Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme kuljetustenjärjestäjää Kesko Logistiikan pääkaupunkiseudun Hakkilan toimipisteeseen.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde 30.09.2024 saakka.

Määräaikaisuuden perusteena on projektiluonteiset tehtävät ja lomien tuuraukset.

Työtehtävät sisältävät mm. kuljetustilausten vastaanottoa ja kirjaamista, kuljetusten suunnittelua, kuljetustoimeksiantojen välittämistä kuljettajille sekä viestintää sidosryhmien kanssa.****

Työvuorot sijoittuvat klo 16-06 välille päivästä riippuen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä kaupan alan logistiikkaympäristössä. Saat meiltä Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi ja K-Ryhmän edut sekä näkymän erilaisiin mahdollisiin urapolkuihin.

Odotamme sinulta:

  • positiivisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • oma-aloitteisuutta
  • järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • organisointikykyä ja taitoa pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
  • kykyä toimia tiimin jäsenenä

Kokemus ajojärjestelystä, SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja projektityöskentelystä katsotaan eduksi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusesihenkilö Matti Partala, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050-3860729.

Lähetäthän hakemuksesi 30. 09.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuljetustenjärjestäjä K-Ryhmään

Kokopäiväinen

Julkaistu 15.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti