Skip to main content

Kuntoutussuunnittelija

Haemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle kahta kuntoutussuunnittelusta kokemusta omaavaa kuntoutussuunnittelijaa, Kuntoutussuunnittelun toimipisteeseen Espoon Tapiolaan.

Tapiolassa henkilökuntaa on yhteensä noin 10. Muut kuntoutussuunnittelun toimipisteet sijaitsevat Lohjalla, Kirkkonummella ja Hangossa. Yksikön toimintaa johtaa ylilääkäri. Yksikkö on osa Kuntoutuksen palveluyksikköä. Kuntoutussuunnittelijan esimiehenä toimii johtava kuntoutussuunnittelija. Kuntoutussuunnittelun yksikössä työskentelee kuntoutussuunnittelijoiden lisäksi mm. sairaanhoitajia, erityisohjaaja ja neuropsykologi.

Kuntoutussuunnittelijat vastaavat pitkäaikaissairaiden aikuisten ja vammaisten sekä eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen suunnittelusta, ohjauksesta ja neuvonnasta. Kuntoutussuunnittelija koordinoi kuntoutussuunnitelmaprosessia ja on kuntoutukseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilö asiakkaalle ja eri yhteistyötahoille. Yhteistyötä tehdään mm. vammaispalveluiden, Kelan, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Kuntoutussuunnittelu, Ahertajantie 2, 02100 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: Sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta kuntoutuksesta, julkisen terveydenhuollon ja muiden kuntoutusta järjestävien tahojen erilaisten kuntoutusmahdollisuuksien tuntemista, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja, jotka näkyvät avoimena, rakentavana ja positiivisena työotteena. Oman työn kehittäminen, tiimityöskentely ja yhteistyö eri toimijatahojen kanssa on tärkeä osa työtä ja sen sujuvuutta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa 7.-14.12.2023 johtava kuntoutussuunnittelija Riitta Eskola, p. 040 509 7841.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Palkka: Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukainen
Työ alkaa: 02.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-898-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.11.2023 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1979fea2-384a-4846-93da-cb7cc2c859f7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti