Skip to main content

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Leppävaarassa meillä on tiivis palveluverkosto, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävä kokonaisuus muodostuu Leppäsillan päiväkodista, Ryhmäperhepäiväkoti Mökkitontuista, sekä Auroran päiväkodista tulevalla toimintakaudella 2023-2024. Yksiköiden maantieteellinen etäisyys on pieni.

Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit pedagogiikan ja erityispedagogiikan asiantuntijana ja varhaiskasvatusyksikön johtajien pedagogisena työparina yksiköissäsi. Osallistut lasten tuen suunnitteluun, arviointiin, toteuttamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä kasvatusyhteisöjen ja huoltajien kanssa. Inklusiivinen työote on keskeinen osa työtäsi. Työssäsi painottuu lapsiryhmissä työskentely, mallittaminen, havainnointi ja samanaikaisopettajuus sekä henkilöstön konsultointi. Huoltajien kuuleminen lapsen tuen hallintopäätöksissä on osa työtäsi.

Olet mukana kehittämässä kanssamme yksiköiden pedagogiikkaa ja inklusiivisia toimintatapoja. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallisen toimintaympäristön luominen, jotta jokaisen lapsen on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojensa ja vahvuuksiensa mukaan.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi on alueen varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori, alueesi yksikköjohtajat, esihenkilösi sekä tiivis kollegiaalinen tuki alueen muiden lveojen kanssa. Yksiköissäsi tehdään myös tiivistä yhteistyötä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa.

Meillä Espoon varhaiskasvatuksessa on avoin ja kokeileva ilmapiiri sekä monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työnantajan kustantamaan Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukseen, joka alkaa syksyllä 2023. Yksiköissäsi pedagogiset ryhmät toimivat yhteisen pedagogisen pohdinnan, kehittämisen ja suunnittelun paikkoina.

Tule mukaan osaavaan ja tekevään porukkaamme, osaksi laadukasta espoolaista varhaiskasvatusta!

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppäsillan päiväkoti, Pääskyskuja 11
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomioimme haussa myös lähiaikoina valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään sitoutumista inklusiiviseen varhaiskasvatukseen, sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kokemusta laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä ja positiivisen pedagogiigan osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1677-23/fi_FI
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksiköiden johtajat Marika Jaamala (Leppäsilta ja Mökkitontut) [email protected] puh. 040 636 9596, sekä Mari Frilund (Aurora) [email protected] puh. 040 636 9797.
Työpaikan osoite: Pääskyskuja 11, 02620 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2 961,63 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1677-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 588e55cb-b1fb-4c62-9285-c274430eb9e2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti