Skip to main content

Lähihoitaja keikkatyöhön, Lepolankatu

Tulisitko sinä osaksi mahtavaa tiimiämme Lepolankadulle Lahteen?

Tule lähihoitajaksi tuntityöhön Lepolankadun palvelukeskukseen Lahteen! Lähihoitaja vastaa asukkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen seurannasta sekä lisäksi kodinhoidollisista tehtävistä ja viriketoiminnan ohjaamisesta. Työ on kolmivuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G19C.

Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkodit tarjoavat kodin ikäihmisilleKivistönmäenalueella, aivan Lahden keskustan tuntumassa. Palvelukeskuksessa on 60 tehostetun palveluasumisen asuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille.Lisätietoja Lepolankadun yksiköstä löydät osoitteesta https://yrjojahanna.fi/kohteet/lepolankatu/ 

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus -ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Konsernimme strategian yhdeksi strategiseksi painopistealueeksi on valittu hyvä työntekijäkokemus. Seuraamme työntekijäkokemusta ja sen kehittymistä kaksi kertaa vuodessa tehtävällä työhyvinvointikyselyllä. Tavoitteenamme on sujuva työ ja laadukas palvelu, hyvässä tiimihengessä, kehittyen ja vaikuttaen. Hyvä johtaminen tukee henkilöstön toimintaa. Meillä on kattava ja monipuolinen perehdytysohjelma uusille työntekijöille ja meillä työskentelet viihtyisissä,toimivissaja kodikkaissatyötiloissa. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, lisätietoja antaa mielellään kodin johtaja Kirsi Lappalainen puh. 050 356 9361 tai [email protected]

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 28.4.2024 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja keikkatyöhön, Lepolankatu

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.04.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti