Skip to main content

Lähihoitaja, Lapsiperheiden kotipalvelu

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Lapsiperheiden kotipalvelu

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.11.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Lähihoitaja tule meille tekemään merkityksellistä ja kiinnostavaa työtä lapsiperheiden pariin!

Meille vapautui lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva toimi. Työ painottuu tällä hetkellä perheiden kodeissa tai lähiympäristössä toteutettavaan lastenhoitoon, vanhemmuuden tukemiseen sekä pienissä kodinhoidollisissa tehtävissä avustamiseen.

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua ja sen tavoitteena on järjestää lapsiperheille tavoitteellista ja suunnitelmallista kotipalvelua, joka tukee vanhemmuutta sekä auttaa perhettä omien voimavarojen vahvistamisessa. Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Perheet ohjautuvat kotipalveluun joko itse soittamalla tai yhteistyössä esimerkiksi neuvolan, perhesosiaalityön tai lastensuojelun kautta. 

Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille ja työntekijöiltä edellytetään sitoutumista vähintään yhteen iltavuoroon viikossa. Työ painottuu arkisin tehtävään päivätyöhön.

Toimistotilamme sijaitsevat tällä hetkellä  Karsikkokujalla Itä-Vantaalla sekä Laajaniityntiellä Länsi-Vantaalla. Haussa olevan toimen työpiste sijaitsee tällä hetkellä Koivukylässä, mutta työtä tehdään tarvittaessa koko Vantaan laajuisesti. Työskentelyä helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Lapsiperheiden kotipalvelupalvelussa työskentelee  22 lähihoitajaa ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä lähiesihenkilö. Työskentelyäsi tukevat oma tiimi, sosiaaliohjaajat ja lähiesihenkilö, säännöllinen työnohjaus sekä Vantaan kaupungin tarjoamat hyvät koulutusmahdollisuudet. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, joustavuutta, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kehitämme yhdessä työtämme, joten toivomme sinulta myös kehittämismyönteisyyttä ja kykyä sietää keskeneräisyyttä.

Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin mukavaan työyhteisöön!

Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö on osa Psykososiaalisia palveluja, johon kuuluvat myös kasvatus -ja perheneuvolatoiminta, perheoikeudellisten asioiden yksikkö, nuorten psykososiaaliset palvelut, sosiaali- ja kriisipäivystys sekä psykologipalvelut. Psykososiaalisissa palveluissa on laajasti edustettuna sosiaalityön, sosiaalihuollon, terveydenhuollon, lääketieteen ja psykologian asiantuntemus. 

Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö koordinoi ja järjestää laajasti sosiaalihuoltolain mukaista avopalvelutoimintaa vantaalaisille lapsiperheille. Yksikössä ovat edustettuina lapsiperheiden kotipalvelu, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, tukihenkilö- ja tukiperhetoiminta sekä sosiaalityö. Palvelujen painopiste on jalkautuvissa, perheiden kotiin ja verkostoihin kohdistuvassa työskentelyssä. Yksikön henkilöstö muodostuu sosiaalihuollon eri ammattihenkilöistä. Yhteistyötä tehdään laajasti eri toimijoiden kanssa sekä kaupungin sisällä että järjestöjen kanssa.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: Kokemusta lastensuojeluasiakkaiden kanssa tehtävästä työstä. Kokemusta maahanmuuttajaperheiden kanssa työskentelystä. Kokemusta verkostoyhteistyöstä. Kielitaidon sekä hyvät tietotekniset taidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Lapsiperheiden kotipalvelun esimies

Nurminen Suvi

0408616801

suvi.nurminen@vantaa.fi


Tavoitettavissa

Lapsiperheiden kotipalvelun sosiaaliohjaaja Sini Rastas p. 040-6127341, sini.rastas@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 26.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Lapsiperheiden kotipalvelu

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti