Skip to main content

Lähihoitaja, Palvelukoti Tupala

Etsimme lähihoitajaa osaavaan työtiimiimme Kotikylä Tupalaan Mikkeliin!


Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kotikylä Tupala tarjoaa turvallisen kodin 41 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista- tai yhteisöllistä palveluasumista. Kotikylä Tupala sijaitsee Mikkelissä Tupalan kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.


Millainen työ sinua odottaa?

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 11.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työssäsi toimit lähihoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikössä. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä motivoituneiden työkavereiden kanssa. Kotikylä Tupala on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä.


Mitä meillä on tarjota sinulle?

Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu! 

Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon. Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä! Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin! 

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.


Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös vastuuntuntoa, joustavuutta ja positiivista asennetta. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tartuntatautilain 1227/2016 § 48 mukaista rokotussuojaa. 

Huomioithan, että 1.1.2024 lähtien tehtävään valitun tulee esittää ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.


Haluatko kuulla lisää?

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 10.3.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 välillä yksikön päällikkö Petri Skaffari p. 040 574 9893 tai sähköpostilla petri.skaffari(a)humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti