Skip to main content

Lähihoitaja, Palvelutalo Nova, Hanko

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Lähihoitajana toimit asiakkaiden omahoitajana ja teet yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin tarpeista, perushoidon toteutumisesta ja osallistut myös lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.

Toimintamme perustana Palvelutalo Novassa on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa meille Palvelutalo Novaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Lähihoitajaopiskelijalla on oltava suoritettuna 60 osp.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Voimassa olevia lääkelupia tai niiden suorittamista.

Työpaikan nimi ja osoite: Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-548-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa palvelutalon esimies Paula Lehtimäki, [email protected],
p 040 484 2860
Työpaikan osoite: Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2443,50 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-548-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6353d915-f325-44c2-9958-d4e5c7caf47d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti