Skip to main content

Laitoshuoltajia (Avoin haku)

Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen, Joensuun, Kiteen ja Nurmeksen kaupunkien sekä Ilomantsin, Heinäveden, Tohmajärven ja Liperin kuntien omistama yhtiö. Toimimme koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella ja tuotamme yhteiskunnallisesti tärkeitä ateria-, puhtaus- ja logistiikkapalveluita pääasiassa omistajillemme. Polkkalaisia on jo yli 800, ja tarvitsemme koko ajan lisää osaajia joukkoomme. Tarjoamme vakaan ja turvallisen työpaikan lisäksi parhaat työkaverit ja ison talon edut!

Tutustu yritykseemme: https://polkkaoy.fi/polkan-kasvot

Oletko kiinnostunut laitoshuoltajien tehtävistä Polkalla? Tämän avoimen haun kautta voit tuoda itsesi meille ilmi.
Polkalla työskentelee laitoshuoltajia vakituisissa, määräaikaisissa sekä keikkaluontoisissa tehtävissä. Avoimen haun kautta voit hakea kaikkiin avoinna oleviin tehtäviin.

Polkalla työskentelee laitoshuoltajia erilaisissa työkohteissa.
Keskussairaalalla Polkalla on erikoislaitoshuoltajien tiimi. Kohteita ovat teho-osasto, päivystys, leikkaussali, päiväkirurgia, sairaala-apteekki sekä sydäntoimenpideyksikkö. Tehtävä on vuorotyötä ja se sisältää myös viikonlopputyötä.
vuodeosastoilla laitoshuoltaja työskentelee siivoustyön lisäksi vuodehuolto- ja ateriapalvelutehtävissä. Tehtävä on vuorotyötä ja se sisältää myös viikonlopputyötä. Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 6.00-21.00 välille.

Siilaisen terveysasemalla laitoshuoltaja työskentelee siivous-, vuodehuolto- ja ateriapalvelutehtävissä. Tehtävä on vuorotyötä ja se sisältää myös viikonlopputyötä. Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 6.00-21.00 välillä.
Koulu- ja päiväkotikohteissa laitoshuoltajan tehtävänä on huolehtia siivouksesta. Osassa kohteista on mahdollista tehdä yhdistelmätyötä, jolloin työntekijä vastaa sekä siivouksesta että ateriapalvelusta. Työ on arkityötä ja sijoittuu pääosin aikavälille 06.00-14.00.

Hoivakohteissa laitoshuoltaja huolehtii kohteen siivouksesta. Osassa kohteissa työ sisältää myös astiahuoltotehtäviä. Tehtävä on usein aamupainotteista ja se voi sisältää myös viikonlopputyötä.

Olemme kiinnostuneita eri ikäisistä ja taustaisista työntekijöistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Meillä on mahdollista suorittaa tutkinto myös oppisopimuksella! Työkielenä meillä on vielä toistaiseksi suomi, mutta palkkaamme eritasoisia suomen kielen puhujia.

Polkka tarjoaa sinulle:
-hyvän perehdytyksen
-kattavan työterveyshuollon
-kunta-alan vuosilomakäytännön, jossa lomapäiviä kuluu vain 5 viikossa
-e-passin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna kun sopimus on toistaiseksi voimassa oleva tai jatkunut yhtäjaksoisesti 6 kk ja työsuhde jatkuu vielä sen jälkeen
-työsuhdepolkupyöräetu
-yritysalennuksia
-palkitsemisjärjestelmän hyville työsuorituksille
-erinomaiset mahdollisuudet uralla etenemiseen
-toiveen kuulemisen mallin eli kevyen keinon sisäisiin tehtävävaihdoksiin
-ajantasaisimmat työvälineet ja turvallisen työympäristön

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja käytössä on koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINtesin mukaan. Tehtävään haetaan sähköisesti hakulomakkeen kautta.
Työyhteisömme on monikulttuurinen ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia ihmisiä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Polkan rekrytointi sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse ti-to klo 9-13 numerosta Jonna Jolkkonen 0505638364 tai Ninja Penttilä 0504309515.

Yhteystiedot: Katso kuvausteksti
Työpaikan osoite: 80100 Joensuu
Palkkaus: AVAINTES:n mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.12.2024 21:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/1d2e9412-6...
Ilmoitus jätetty: 08.05.2024 16:25
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1d2e9412-6962-4dc6-bce5-96e0dd5f6062

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltajia (Avoin haku)

Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy
Joensuu
Pohjois-Karjala
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti