Skip to main content

Lastenhoitaja, 2 paikkaa, Kelokuusen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kelokuusen päiväkoti, Kelokuusenkuja 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Hei, sinä työstäsi innostunut lastenhoitaja, tule mukaan perustamaan tammikuussa 2024 avattavaa uutta Kelokuusen päiväkotia!

Kelokuusen toimintayksikkö on uusi toimintayksikkö, johon kuuluvat tammikuussa 2024 aukeava Kelokuusen päiväkoti sekä Varistonniityn päiväkoti. Yksikköä johtaa kaksi päiväkodin johtajaa, joista toinen vastaa pedagogiikasta ja asiakkuuksista ja toinen henkilöstöstä ja taloudesta. 

Kelokuusen päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin läheisyydessä on hyvät retkeilymahdollisuudet niin luontoon, kuin liikunta- ja kulttuurikohteisiinkin. Kelokuusen päiväkodissa työskennellään kotialuemallilla kahden kasvattajan ryhmissä. Kotialueita päiväkodissa on kuusi ja yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää omissa tiloissaan. Toimintamme perustuu työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Sinulla on mahdollisuus esittää toiveita sijoittumisesta päiväkotimme eri ryhmiin. 

Yksikössämme painotamme positiivista pedagogiikkaa ja leikkiä. Leikki ja leikillisyys on meillä kehittämisen keskiössä ja mm. tarinallista leikkiä olemme toteuttaneet yksikössämme jo useamman vuoden ajan. Yhteisöllisyys lapsiryhmissä ja henkilöstön kesken on meille tärkeä arvo, jota vaalimme. Näemme lasten osallisuuden arvokkaana ja sen toteutumisen eteen teemme jatkuvasti kehittämistyötä. Meillä kasvattajat kunnioittavat lapsen, lapsen vanhempien sekä toistensa kokemuksia ja mielipiteitä. Meillä saa olla osallisena ja osallistua!

Kelokuusen päiväkotiin siirtyy osa sitoutuneita, motivoituneita ja huumorintajuisia kasvattajia Variston lakkautettavasta päiväkodista. Meillä on hyvä työilmapiiri, josta pidämme huolta. Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. 

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innostunutta ja sensitiivistä työotetta. Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä ammatillisuutta unohtamatta.

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja työyhteisön tuen oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2400
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Virpi Tenhunen

0400773243

[email protected]

Tavoitettavissa 8.00-15.00


Suvi Varvemaa

040-5591363

[email protected]

Tavoitettavissa 8.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.12.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastenhoitaja, 2 paikkaa, Kelokuusen päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 15.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti