Skip to main content

Varhaiskasvatuksen tiimiin kuuluu sinä mukaan lukien seitsemän lastenohjaajaa, kasvatuksen ohjaaja, kasvatuksen pappi, varhaiskasvatuksen esihenkilö ja kasvatuksen työalajohtaja. Tehtävän runko muodostuu kerhotoiminnasta, (mm. päiväkerhot, avoimet perhekerhot, teemakerhot) sekä erilaisista lapsille ja perheille suunnatuista tapahtumista. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä, sekä leirityötä.

Odotamme sinulta kristillisen kasvatuksen ja perhetyön taitoja. Olet ripeä liikkeissäsi, mutta sinulla on kuitenkin malttia pysähtyä asioiden äärelle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja loistat niiden avulla sekä ryhmän edessä toimiessasi että huoltajien kanssa kahden kesken keskustellessasi. Hyödynnät vuorovaikutustaitojasi myös työtiimin hyvinvoinnin edistämiseksi, mm. ottamalla asioita rohkeasti, mutta rakentavasti esiin. Näiden taitojesi avulla selviät myös muuttuvista tilanteista hyvällä asenteella.

Enenevässä määrin haluamme näkyä myös erilaisissa sosiaalisenmedian kanavissa. Tehtävässä tarvitsetkin sujuvaa someosaamista perinteisemmän varhaiskasvatustyön osaamisen lisäksi.

Kangasalan seurakunta tarjoaa työntekijöilleen esim. Smartum-etuja 240 euroa ja lounasedun useisiin Kangasalan keskustan ravintoloihin. Tarjoamme myös toimivat ja viihtyisät työtilat sekä seurakuntatoimistolla, että nuorisotila Parkissa. Kangasalan seurakunnan työyhteisö on toimiva ja hyvähenkinen, esim. perehdytysohjelmamme on palkittu ja laajalti kiitetty.

Kangasalla työskennellessäsi tarvitset ehdottomasti omaa autoa, koska välimatkat kaupungin sisällä ovat pitkät ja monesti siirryt päivän aikana toimipisteestä toiseen.

Tehtävässä toivotaan aloitettavan 5.8.2024.

Ennen tehtävässä aloittamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä §3). Tehtävään valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 402 ja sen peruspalkka on 2251,7€/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella maksetaan kokemuslisää sekä mahdollista suoritukseen perustuvaa lisää Kirkon virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona 180 osaamispisteen laajuinen Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen.

Valintaa tehtäessä huomioimme myös muun soveltuvan tutkinnon, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnonosilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen. Valinnassa voidaan huomioida myös hakijat, jotka sitoutuvat täydentämään koulutuksensa vaatimuksen mukaiseksi. Tehtävään kelpoisiksi katsotaan myös kirkon säädöskokoelman nro 137 ja 139 päätösten mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät hakijat (nuorisotyönohjaaja ja varhaiskasvatuksen ohjaaja).

Hakuaika on 26.4.-12.5.2024. Tehtävään haetaan KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella, johon linkki löytyy nettisivuiltamme kangasalanseurakunta.fi/tyopaikat

Haastattelut järjestetään alustavan suunnitelman mukaan viikolla 21. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Ritola, p. 0403098050 ma 29.4. klo 16-18 ja ma 6.5. klo 11-13 tai [email protected]

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Ritola, p. 0403098050 ma 29.4. klo 16-18 ja ma 6.5. klo 11-13 tai [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Kirvestes 402/ 2251,7€
Työ alkaa: 05.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9fe8f311-b...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 16:10
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9fe8f311-b8c4-4ce8-a08f-74abc60cdf58

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti