Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leiriavustaja, kesätyö, Näyttelykeskus WeeGee

Näyttelykeskus WeeGee on kahden museon, Espoon modernin taiteen museo EMMAn ja KAMU Espoon kaupunginmuseon, Mauri Kunnas-näyttelyn sekä Futuro-talon muodostama taide- ja kulttuurikohde Espoon Tapiolassa.

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestetään alakouluikäisille lapsille suunnattuja viikon mittaisia päiväleirejä kesäkuussa 5.6. alkaen. Leirien sisällöstä vastaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Arkki Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu, Museo Leikki sekä Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu.

Haemme kahta kesäleiriavustajaa toteuttamaan sujuvia kesäleiripäiviä leiriohjaajan johdolla. Työ tapahtuu viikoilla 22-25 (31.5.-22.6.2023). Lisäksi leirejä valmistellaan huhtikuussa erikseen sovittavana päivänä, joka sisältää työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua sisältävä leiri-infopäivä. Leiriohjaaja ja -avustajat suunnittelevat myös alustavan sisällön huhtikuun aikana. 31.5.-2.6. ovat leiriohjaajan ja -avustajien yhteiset käytännön valmistelupäivät.

Leiriavustajan tehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja osallistua aktiivisesti leiripäivän kulkuun leiriohjaajan kanssa.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 9. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 8 aikana. Valinnasta ilmoitamme viikolla 10.

Työpaikan nimi: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Työaika: klo 8-17 välillä vaihtelevasti. Viikkotyöaika 36 h 15 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 1600 €/kk (huomioithan, että työsuhde on alle kuukauden mittainen)

Kelpoisuusvaatimukset: Leiriohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä. Leiriavustajalla toivotaan olevan kokemusta lasten hoitamisesta tai ohjaamisesta.

Ensiaputaidot lasketaan hakijalle eduksi. Työ sopii erityisesti lasten- ja nuorten parissa tehtävää työtä opiskeleville.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kulttuurituottaja Sirpa Tikkanen sähköpostitse [email protected]
Työpaikan osoite: Ahertajantie 5, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1600 €/kk
Työ alkaa: 31.5.2023 - 22.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 22.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-24-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11816222

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leiriavustaja, kesätyö, Näyttelykeskus WeeGee

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 22.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti