Skip to main content

Liikunnan ja terveystiedon tuntiopettaja

Tuntimäärä ensi lukuvuonna tulee sijoittumaan 16 - 20vvt välille. Tunteja on yläkoulussa ja lukiossa, mahdollisesti myös alakoulussa. Mahdollisuus lisätunteihin.

Arvostamme perusopetuksen ja lukio-opetuksen opetussuunnitelmien tuntemusta, joustavuutta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koulukeskuksessamme on nykyaikaiset opetustilat ja -laitteisto. Lisäksi jokaisella opettajalla on työpuhelin ja kannettava tietokone. Ammattitaitoista ja työstään innostunutta henkilökuntaa on noin 50, joista suurin osa kulkee Joutsaan Jyväskylästä tai sen lähiseuduilta.

Henkilökunnan ja oppilaiden hyvinvointi on koulukeskuksessamme tärkeä arvo. Yhtenäiskoulussa olemme laajentaneetkin terveystiedon sisältöjä niin että jokaisella luokka-asteella on hyvinvointitaitotunteja. Henkilöstön puolella toimii tyhy-ryhmä.

Meillä on monipuolisten työtehtävien lisäksi mukava ja innovatiivinen työyhteisö. Joutsan kunnan työntekijöillä on kattavat työhyvinvointiedut, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluetuja, e-passi ja uudistunut työterveyshuolto.

Haemme innostunutta sekä vuorovaikutus- ja digitaitoista opettajaa. Tervetuloa joukkoomme! Joutsa sijaitsee nelostien varressa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on OVTES + 5,7%. Muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Koeaika tehtävään on 6kk.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjaote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista.

Yhteystiedot: rehtori Ulpu Silvasti, puh 040 487 8112, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: OVTES
Työ alkaa: 06.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 09:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0c620823-0...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 08:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0c620823-0dba-42ff-82ac-775c544db9d7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti