Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

LINUX-asiantuntija, IT-tuotantoyksikkö

Oletko kokenut tai urasi alussa oleva Linux-palvelinympäristön ylläpitäjä? Haluaisitko työskennellä tehtävässä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä? Etsimme nyt Kelan IT-palveluihin vakituiseen työsuhteeseen Linux-palvelinten osaajaa.

Miksi Kelaan töihin?

Linux-asiantuntijana vastaat Kelan laajasta Linux-palvelinympäristön ylläpidosta. Tehtävät koostuvat mm. palvelinasennuksista, päivityksistä, konfiguraatiomuutoksista sekä automaation kehittämisestä. Lisäksi osallistut projekteihin oman tehtäväalueesi asiantuntijana.

Tavoitteena on, että puolessa vuodessa tunnet Kelan toimintaympäristöt ja kykenet itsenäisesti hoitamaan ylläpitotehtäviä ja kokemuksestasi riippuen kehittämistehtäviä.

Tulevassa työssäsi toimit yhteistyössä muiden Linux-asiantuntijoiden ja eri sidosryhmien kanssa.

Meillä panostetaan perehdytykseen ja pääset oppimaan sekä jakamaan osaamistasi huippuammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä sekä ison IT-talon uramahdollisuudet. Kela on vakaa työnantaja ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan omannäköistäsi urapolkua pitkäjänteisesti.

Tarjoamme

Suurin osa tulevista kollegoistasi työskentelee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä missä päin Suomea tahansa. Meillä tehdään töitä erittäin joustavalla hybridimallilla. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Työkielemme on suomi.

Pidämme myös huolta työhyvinvoinnistasi, ja saat meillä esimerkiksi erittäin kattavat työterveyspalvelut, kuten hammashoidon, sekä maittavan lounasedun. Palautumistasi tuemme pitkillä lomilla ja virike-eduilla. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme perheystävällinen työpaikka.

Palkkasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen hakemuksessasi.

Odotamme sinulta

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta Linux- palvelinten parissa
  • skriptaustaitoja
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista
  • suomen ja englannin kielen osaamista

Hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot, itseohjautuvuus, hyvä paineensietokyky sekä halu oppia uutta ovat olennaisia ominaisuuksia tässä tehtävässä.

Meistä

Me Kelassa rakennamme yhteiskuntaa, jossa jokainen voi luottaa saavansa tukea ja turvaa, kun sitä tarvitsee. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joiden avulla hoidetaan Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. Meillä työskentelet suomalaisen arjen ja hyvinvoinnin mahdollistajana ja varmistajana.

IT-palveluissa työskentelee yli 900 Kelan omaa IT-asiantuntijaa. Käytämme moderneja teknologioita ja työskentelemme ketterissä tiimeissä. Olemme vakaa työnantaja, ja osaajamme arvostavat sitä, että meillä saa työskennellä pitkäjänteisesti.

Katso LinkedInistä aihetunnisteet #itkela tai #töissäkelassa nähdäksesi, millaisten asioiden parissa teemme IT-palveluissa töitä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 7.4.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Riitta Jantunen [email protected].

Turvallisuusselvitys

Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LINUX-asiantuntija, IT-tuotantoyksikkö

Jyväskylä
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 08.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti