Skip to main content

Logistiikkainsinööri

Nammo hakee Vihtavuoren ruutitehtaalle

LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ

 

Tehtävässä yhteensovitat ja aikataulutat asiakastoimitukset ja tuotantoaikataulun. ERP-järjestelmä on aktiivinen työkalusi ja ohjaat sen kautta tuotantoa, varasto- ja lähetystoimintoja. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti tuotannon ja myynnin kanssa sekä toimit logistiikan (pakkaamon ja lähettämön) työntekijöiden esihenkilönä.  

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen esim. AMK-tasoinen insinöörin koulutus. Aiempi työkokemuksesi on valmistavan teollisuuden tuotannonsuunnittelusta ja/tai logistiikan tehtävistä. Aiempi kokemus toimimisesta tuotannon ja myynnin -rajapinnassa katsotaan eduksi. Kokemus ERP-järjestelmästä, erityisesti D365:sta ja Lean-toimintamallista on eduksi.  Olet kehityshaluinen, oma-aloitteinen, aikaansaava, huolellinen ja ratkaisuhakuinen. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.  Suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito on tarpeen tehtävien hoidossa, englantia käytät tarvittaessa, pääasiassa kirjallisesti.

 

Nammo on investoinut ja investoi parhaillaan merkittävästi toimintojensa kehittämiseen Vihtavuoressa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn puolustus- ja siviiliampumavälineiden parissa, kasvavassa ja kannattavassa organisaatiossa. Nammolaisia on Vihtavuoressa lähes 200 henkilöä. Meille tärkeitä asioita ovat vaatimukset täyttävät tuotteet, kestävä kehitys, arvojemme noudattaminen sekä visiomme Securing the Future.

 

Lisätietoja saat soittamalla Nammo Vihtavuori: Tuotantopäällikkö Jonne Suuronen, puh. 040 737 8359 tai Eezy Personnel: Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. 050 388 3039. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.3.2023 mennessä sivujen www.eezypersonnel.fi kautta.

 

 

Nammo on pohjoismainen puolustusvälinekonserni ja se toimii 12 maassa työllistäen yli 3000 henkilöä. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 115 milj. euroa ja työntekijöitä yli 400. Valmistamme Suomessa ruutia, ampumatarvikkeita ja niiden komponentteja. Loppukäyttäjiämme ovat alan teollisuusyritykset, viranomaiset ja puolustusvoimat sekä urheiluampujat ja metsästäjät. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Pohjoismaat. Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja yksi käynnissä olevista hankkeistamme on pohjoismaiden ainoan nallitehtaan rakentaminen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Logistiikkainsinööri

Nammo Suomessa
Laukaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti