Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Muovikoneenhoitaja Porvooseen, kesätyö

Etsitkö kesätyötä tuotannosta? Kiinnostaako koneiden kanssa työskentely?

Haemme kesätyöntekijöitä ABB Oy Wiring Accessoriesille Porvooseen koneenhoitajiksi muoviteollisuuteen. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden operatiivisesta toiminnasta vastaaminen sekä koneen valmistamien komponenttien huolehtiminen eteenpäin.

Katsomme eduksi teknisen taustan tai kokemuksen esimerkiksi koneenhoidosta, mutta tämä ei ole tehtävään vaatimus, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on, että olet järjestelmällinen, tarkka ja sinulla pysyy langat käsissä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä ja 3-vuorovalmiutta. Palkka määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti kokemuksesi huomioiden.

Töitä on tarjolla pääasiassa 2-4 kuukaudeksi, touko-syyskuun väliselle ajalle. Pääset mukaan mielenkiintoisten tuotteiden valmistukseen ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tukena.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi pikimmiten www.adecco.fi-sivuston kautta ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Sanna Lehtinen sähköpostitse [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Lehtinen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti