Skip to main content

Myyjä (20-37,5h/vko) K-Market Pacius, Helsinki

Hakuaika alkaa: 22.11.2023
Hakuaika päättyy: 17.12.2023

Haemme reipasta ja asiakaspalvelusta innostunutta myyjää työsuhteeseen K-Market Paciukseen. Asiakas on meille numero ykkönen, joten odotamme sinulta positiivista palveluasennetta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Työtehtäviin kuuluu mm. kuorman purkamista, kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, esillepanojen rakentamista ja kaupan muita töitä monipuolisesti. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä laajoin aukioloajoin ja työvuorot sisältävät sekä aamu- että iltavuoroa sekä viikonloppua. Katsomme ehdottomasti eduksi aiemman kokemuksen päivittäistavarakaupasta tai muusta palveluammatista, mutta opetamme tarvittaessa riittävät taidot kaupassa työskentelyyn. Tärkeintä on innostunut asenne ja halu oppia uutta! Työtuntimäärä voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi. Mikäli olet jo kaupan alan kokenut konkari, meillä on myös mahdollisuus kehittää jatkuvasti omaa osaamista.

Odotamme sinulta:

  • positiivista työskentelyotetta ja tiimityöskentelytaitoja
  • halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi
  • nautit tekemisen meiningistä ja fyysisestä työstä

K-Market Pacius on lämminhenkinen ruokakauppa laajoilla lisäpalveluilla ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työyhteisössämme jokaisen työpanos on tärkeä! Mikäli kiinnostuit paikasta lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.12. mennessä osoitteeseen [email protected].

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus kaupan TES:in mukaan.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (20-37,5h/vko) K-Market Pacius, Helsinki

Kesko Oyj Kauppiaat
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti