Skip to main content

Pysähdy ja käytä hetki aikaa visioiden kuinka hienoa olisikaan päästä osaksi uutta ja modernia kauppaa, mikä palvelee laajasti ja huomioi asiakkaansa; niin jokapäiväisissä kohtaamisissa kuin asiakastoiveissa.

Ajattelemme, että asiat voidaan tehdä juuri meidän tavalla eikä niin, kuin aina on tehty. Tämän sanottuamme, arvostamme kuitenkin hakijoiden jo kertynyttä ammattitaitoa varsinkin isomman kaupan myynnin tekemisestä.

Ymmärrys myynnin perusperiaatteista on lähtökohta haulle.

Meille tulee käyttöön töiden tekemisessä tiimimalli.

Siis, olethan tiimipeluri ja pystyt sopeutumaan vaihteleviin työtehtäviin. Olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään kauppaa. Sinua voi kiehtoa lisäksi uusien juttujen kokeileminen ruokakaupassa ja ehkä sosiaalisen median tekeminen työn ohella. Ehkä olet todella hyvä erilaisten esillepanojen sekä sesonkien tekemisessä tyhjästä.

Hyvä.

Me arvostamme näitä kaikkia ominaisuuksia.

Pyynpään Supermarketissa katsomme, että työvälineet ovat kunnossa, työpaikan henki on asianmukainen, sinulla on hyvä tulla töihin- sekä myöskin rentoutua vapailla riittävän usein. Huomioimme muun elämän työn ohella - tasapuolisesti kaikkien kesken. Tämän takaa ajatuksella tehty työvuorosuunnittelu ja kohtuudella mahdollisuus vaikuttaa esim. vapaatoive esityksin.

Ymmärrämme työyhteisössä johtamisen merkityksen siitä, että jokainen tekee oman työnsä riittävällä laadulla, ohjeiden mukaan ja oman työnkuvansa mukaan. Mikäänhän ei ketuta enempää, kuin tunne, että muut eivät suorita omaa osuuttaan. Me takaamme perehdytyksen ja toivomme oma-aloitteisuutta: olemmehan tekemässä ihan uutta kauppaa. Autamme työkaveria ja meille ei tule osastorajoja päinvastoin.

Työt lähtökohtaisesti jaetaan ja suunnitellaan tarpeen mukaan. Tarpeen kartoitus on vielä tarkalleen mahdotonta, koska meidän K-Supermarket Pyynpäästä ei ole vielä myyty yhtäkään maitopurkkia tai banaania.

Toivommekin ja jopa edellytämme sinulta kaupan alan ammattilainen joustavaa ajatusmaailmaa sekä tahtotilaa tehdä kaikkia kaupan alan töitä pullien paistamisesta, kermaviilien hyllyttämisestä pirteään asiakaspalveluun kassalla. Vaihtelu on myös rikkaus.

-Ja kyllä, kaikki meillä opetetaan kassataitoisiksi. Näin takaamme työtunnit.

Olemme avoinna pitkälle iltaan joka päivä.

Myös sinun työvuorosi voi olla aamulla, illalla tai välivuorossa. Varmasti vuoroja on myös viikonloppuna.
Palkkasi on lähtökohtaisesti TES:n mukainen. Vastuulisästä keskustelemme tehtävä- ja yksilökohtaisesti esim. lihamestarille ja tiiminvetäjille.

Kiitänkin, että jaksoit lukea tänne asti.
Motivaatiosi on selkeästi hyvä haettuihin tehtäviin. Hienoa.
Laita hakemusta: [email protected]

Sähköpostini vaihtuu lähiaikoina k-supermarket loppuiseksi, joten jos tänne tulee ERROR, niin heitä hakemus [email protected].

Kerrothan hakemuksessasi kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi.
Tärkeää on myös tietää, miksi haet meille töihin ja milloin voisit aloittaa.

Haku päättyy 31.5.2024. Haastattelemme mielestämme parhaat hakijat kesäkuussa.
Vastaan myös henkilökohtaisesti jokaiselle hakemuksen laittajalle jotakin vaivannäöstäsi. Ymmärrän myös, että työsuhde on molemminpuolinen. Siksi olet oikeutettu kysymään lisätietoja mikäli joku askarruttaa samasta osoitteesta.

t. Eveliina, tuleva K-Supermarket Pyynpään diplomikauppias

P.S. Välitämme työntekijän terveydestä eikä ruokakauppamme imagoon kuulu savun haju, paitsi kalan savustuksesta tuleva.
Siksi kauppamme tulee olemaan savuton työpaikka.

Yhteystiedot: Laita hakemusta: [email protected]

Sähköpostini vaihtuu lähiaikoina k-supermarket loppuiseksi, joten jos tänne tulee ERROR, niin heitä hakemus [email protected].
Kerrothan hakemuksessasi kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Tärkeää on myös tietää, miksi haet meille töihin ja milloin voisit aloittaa.

Haku päättyy 31.5.2024. Haastattelemme mielestämme parhaat hakijat kesäkuussa.

Työpaikan osoite: Sinkokatu, 26100 Rauma
Työ alkaa: 23.09.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.05.2024 21:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6c0060a9-8...
Ilmoitus jätetty: 14.04.2024 17:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6c0060a9-8f3c-4674-9d2f-5ad301a3164d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä

Perälän PTK Oy
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti