Skip to main content

Myyjiä keikkatyöhön, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa, Alepassa vai Food Market Herkussa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia hyllyttäjiä, kassa- ja palvelutorimyyijä HOK-Elannon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja HOK-Elannon kaikissa ketjuissa pohjoisella pääkaupunkiseudulla (Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula). Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Aikaisemmasta päivittäistavarakaupan kokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta tarvittaessa voit saada kauttamme koulutuksen tehtävään. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös päivittäistavarakauppaan kuuluvia rutiineita.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan ja painottuu syksyyn, mutta mukavaa jos olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 18.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 44 460 2098, Yhteydenotot ja kysymykset [email protected] /Puhelut arkisin ma-to klo 9-15

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä keikkatyöhön, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava

Barona
Hyvinkää
Järvenpää
01900 Nurmijärvi
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti