Skip to main content

Myyjiä/optometristiopiskelijoita kesätöihin Synsam Pori Yrjönkatu -liikkeeseen!

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Kiinnostaako sinua muoti, tyyli ja laatu? Haluatko työskennellä toimialan vastuullisimmassa yrityksessä osana Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, olet ehkä etsimämme timantti!

Haemme nyt MYYJIÄ tai OPTOMETRISTIOPISKELIJOITA kesätöihin Synsam Pori Yrjönkatu -optikkoliikkeeseen Poriin! Liikkeissä pääset osaksi iloista, asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista tiimiä.

Toivomme, että sinulta löytyy jo hieman kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai myynnin parista. Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi optisen alan kokemusta, me perehdytämme sinut työhön!

Ensisijaisesti toivomme sinulta:

  • myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • kiinnostusta muotiin ja tyyliin
  • oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja iloista asennetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Osallistut aktiivisesti asiakaspalveluun, tarjoat asiantuntevia neuvoja sekä viimeisimpiä trendivinkkejä niin silmälasimuodissa, aurinkolaseissa kuin urheilulaseissakin.
Valikoimaamme kuuluu yli 60 muodin huippubrändiä, Pohjoismaissa valmistettuja house brand -tuotteitamme, Sustainable Choice -merkkimme sekä monipuoliset urheilunäkemisen ratkaisut. Myyntityön lisäksi osallistut monipuolisesti muihin optikkoliikkeen päivittäisiin työtehtäviin.

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Synsamilla saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme, asiakas on ykkönenvastuullisuus ja innovatiivisuus, näkyvät arjen tekoina.

 

Kesätyö sijoittuu touko-elokuulle 2024 ja työaika on yleensä 30-37,5 h/viikko. Olethan valmis työskentelemään liikkeiden kaikkina aukioloaikoina. Työsuhde on määräaikainen kesälomien sijaisuus ja palkkaus pohjautuu kaupan alan TESiin. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, missä myymälöissä olisit halukas työskentelemään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2024, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

 

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä/optometristiopiskelijoita kesätöihin Synsam Pori Yrjönkatu -liikkeeseen!

Pori
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 27.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti